Laiteohjelmiston päivittäminen Mac Pro (MID 2010)- ja Mac Pro (MID 2012) -tietokoneissa

Mac Pro (MID 2010) ja Mac Pro (MID 2012) edellyttävät manuaalisia laiteohjelmistopäivityksiä macOS:n päivityksen jälkeen tai ennen macOS:n uudelleenasentamista.

Toisin kuin muissa Mac-malleissa, Mac Pro (MID 2010) ja Mac Pro (MID 2012) -malleissa laiteohjelmistopäivityksiä ei asenneta automaattisesti macOS:n päivityksen yhteydessä. Seuraamalla alla olevia vaiheita voit varmistaa, että Mac Pro vastaanottaa kaikki saatavilla olevat laiteohjelmistopäivitykset, kun päivität tai uudelleenasennat macOS:n.

Laiteohjelmistopäivitysten hankkiminen MacOS:n päivityksen jälkeen

Käytä Macin ohjelmiston päivittämiseen ensin App Store -appia . Kun päivitys on valmis:

1. Valitse Omenavalikosta () > App Store. Etsi hakusanalla macOS High Sierra. Napsauta tulossivulta kohtaa Lataa.
  2. Asennusohjelma latautuu Sovellukset-kansioon ja avautuu, kun se on valmis. Jos se ei käynnisty automaattisesti, etsi Sovellukset-kansiosta Asenna macOS High Sierra ja avaa se kaksoisnapsauttamalla.
  3. Klikkaa Jatka.
  4. Jos Mac tarvitsee laiteohjelmistopäivityksen, näkyviin tulee seuraava näyttö:
    Asenna macOS -näyttö
  5. Tee laiteohjelmistopäivitys noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Laiteohjelmistopäivitysten hankkiminen ennen macOS:n uudelleenasennusta

Jotta voit asentaa macOS:n kokonaan uudelleen Mac Pro (Mid 2010)- ja Mac Pro (Mid 2012) -tietokoneisiin, sinun on suoritettava asennusohjelma kahdesti: kerran laiteohjelmiston päivittämistä varten ja toisen kerran macOS:n uudelleenasentamista varten. Toimi seuraavasti:

1. Valitse Omenavalikosta > App Store. Etsi hakusanalla macOS High Sierra. Napsauta tulossivulta kohtaa Lataa.
  2. Asennusohjelma latautuu Sovellukset-kansioon ja avautuu, kun se on valmis. Jos se ei käynnisty automaattisesti, etsi Sovellukset-kansiosta Asenna macOS High Sierra ja avaa se kaksoisnapsauttamalla.
  3. Klikkaa Jatka.
  4. Jos Mac tarvitsee laiteohjelmistopäivityksen, näkyviin tulee seuraava näyttö:
    Asenna macOS -näyttö
  5. Tee laiteohjelmistopäivitys noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
  6. Kun laiteohjelmistopäivitys on valmis ja Mac käynnistyy, avaa Asenna macOS High Sierra uudelleen ja asenna macOS noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.