Rahan lisääminen Apple ID -saldoosi

Lisää varoja Apple ID -saldoosi jollakin maksutavalla, kuten luotto- tai pankkikortilla. Tämän jälkeen voit ostaa Apple ID -saldollasi muun muassa appeja, pelejä, musiikkia ja iCloud-tallennustilaa.

Jos haluat lisätä maksutavan etkä varoja Apple ID -saldoosi, lue, miten voit lisätä maksutavan.

Varojen lisääminen Apple ID -saldoosi iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

1. Avaa App Store -appi.
  2. Napauta kuvaasi tai sisäänkirjautumispainiketta  näytön yläreunassa.
  3. Napauta Lisää varoja Apple ID:lle.
    iPhone, jossa näkyy Lisää varoja Apple ID:lle -toiminto.
  4. Jos haluat lisätä varoja heti, napauta lisättävää summaa. Jos haluat lisätä summan saldoosi tulevaisuudessa automaattisesti, napauta Auto Reload (Lisää saldoa automaattisesti). Mikä on saldon automaattinen lisääminen?
  5. Suorita osto loppuun näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti. Jotkin maksutavat saattavat pyytää sinua vahvistamaan oston tekstiviestillä tai jollakin muulla tavalla.

Varojen lisääminen Apple ID -saldoosi Macissa tai Windows-tietokoneessa

1. Avaa Macissa App Store. Avaa Windows-tietokoneessa iTunesin Windows-versio. Kirjaudu Apple ID:lläsi sisään, jos et ole kirjautunut sisään.
  2. Avaa Tilitiedot-sivu. Toimi seuraavasti:
    • Valitse Macissa näytön yläreunan valikkoriviltä Store > Näytä oma tili. Klikkaa sitten näytön ylälaidassa Katso tiedot.
    • Valitse Windows-tietokoneen iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Näytä oma tili. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja klikkaa Näytä tili.
  3. Klikkaa Tilitiedot-sivulla Lisää varoja Apple ID:lle.
    Tilitiedot-sivun Lisää varoja Apple ID:lle -valinta.
  4. Klikkaa lisättävää summaa. Jos haluat lisätä summan saldoosi tulevaisuudessa automaattisesti, napauta Auto Reload (Lisää saldoa automaattisesti). Mikä on saldon automaattinen lisääminen?
  5. Klikkaa Seuraava ja vahvista valinta. Jotkin maksutavat saattavat pyytää sinua vahvistamaan oston tekstiviestillä tai jollakin muulla tavalla.

Apple ID -saldon automaattinen lisääminen

Jos haluat lisätä Apple ID -saldoasi automaattisesti, ota Auto Reload (Lisää saldoa automaattisesti) -toiminto käyttöön. Voit lisätä saldoasi viikoittain, kahden viikon välein tai kuukausittain. Voit lisätä saldoasi automaattisesti myös silloin, kun se on vähissä.

Jos haluat poistaa Auto Reload (Lisää saldoa automaattisesti) -toiminnon käytöstä, palaa Lisää varoja -sivulle ja napauta tai klikkaa sitten Turn Off Auto Reload (Poista saldon automaattinen lisääminen käytöstä).

* Joissakin maissa tai joillakin alueilla nämä saldon lisäämisvaihtoehdot eivät ehkä ole käytettävissä.

Lisäohjeita Apple ID -saldoon liittyen