Varojen lisääminen Apple ID:hen

Voit lisätä varoja Apple ID -tiliisi, jota käytät iTunes- ja App Store -ostoihin sekä iCloud-tallennustilatilauksiin, siihen liitetyllä maksutavalla.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse Asetukset > [nimesi] > iTunes ja App Store.
  2. Napauta Apple ID:täsi, ja napauta sitten Näytä Apple ID. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi. Lue, miten Apple ID luodaan, jos sinulla ei ole sellaista.
  3. Napauta Lisää rahaa Apple ID:hen1.
  4. Napauta summaa, jonka haluat lisätä, tai lisää muu haluamasi summa napauttamalla Muu.
  5. Napauta Seuraava ja vahvista valinta. Jotkin maksutavat saattavat pyytää sinua vahvistamaan oston tekstiviestillä tai jollakin muulla tavalla.

Kun olet valtuuttanut maksun, varat näkyvät Apple ID:lläsi. Voit käyttää saldoa iTunes- ja App Store -ostoihin tai iCloud-tallennustilan lisäämiseen.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut. Lue, miten Apple ID luodaan, jos sinulla ei ole sellaista.
  2. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Näytä oma tili.
  3. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja klikkaa Näytä tili.

Toimi Tilitiedot-sivulla seuraavasti:

1. Vieritä Apple ID -tili -osioon ja klikkaa Lisää rahaa Apple ID:hen1.
  2. Klikkaa summaa, jonka haluat lisätä, tai lisää muu haluamasi summa klikkaamalla Muu.
  3. Klikkaa Seuraava ja vahvista valinta. Jotkin maksutavat saattavat pyytää sinua vahvistamaan oston tekstiviestillä tai jollakin muulla tavalla.

Kun olet valtuuttanut maksun, varat näkyvät Apple ID:lläsi. Voit käyttää saldoa iTunes- ja App Store -ostoihin tai iCloud-tallennustilan lisäämiseen.

Lisätietoja

1 Lisää rahaa Apple ID:hen -ominaisuudella saattaa olla eri nimi maastasi tai alueestasi riippuen.