Varojen lisääminen Apple ID:hen

Voit lisätä varoja Apple ID:lle tiliisi liitetyn maksutavan avulla. Näiden varojen avulla voit ostaa esimerkiksi iCloud-tallennustilaa ja kohteita App Storesta.

Ennen kuin voit lisätä varoja Apple ID:lle, tiliisi pitää olla liitettynä kelvollinen maksutapa. Lue lisätietoja maksutavoista, joita voidaan käyttää Apple ID:n kanssa. Tai lue, miten Apple ID luodaan, jos sinulla ei ole sellaista.

Varojen lisääminen Apple ID:hen ei ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Selvitä, onko varojen lisääminen käytettävissä maassasi tai alueellasi, ja mitä maksutapoja voit käyttää varojen lisäämiseen.

Varojen lisääminen Apple ID:lle iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

1. Avaa App Store -appi.
  2. Napauta kuvaasi tai sisäänkirjautumispainiketta  näytön yläreunassa.
  3. Napauta Lisää varoja Apple ID:lle.
    iPhone, jossa näkyy Lisää varoja Apple ID:lle -toiminto.
  4. Napauta summaa, jonka haluat lisätä, tai lisää muu haluamasi summa napauttamalla Muu.
    iPhone, jossa näkyvät summat, jotka voit lisätä Apple ID -saldoon.
  5. Napauta Seuraava ja vahvista valinta. Jotkin maksutavat saattavat pyytää sinua vahvistamaan oston tekstiviestillä tai jollakin muulla tavalla.

Kun olet valtuuttanut maksun, varat näkyvät Apple ID:lläsi. Voit käyttää saldoa ostoksiin App Storessa tai muissa Apple-palveluissa tai ostaa lisää iCloud-tallennustilaa.

Joissakin maissa tai alueilla Lisää varoja Apple ID:lle -toiminnolla saattaa olla eri nimi.

Varojen lisääminen Apple ID:lle Macissa tai Windows-tietokoneessa

Jos käytössäsi on macOS Catalina tai uudempi, käytä App Storea. Jos käytössäsi on aiempi macOS-versio tai Windows-tietokone, käytä iTunesia.

1. Avaa Macissa App Store. Avaa Windows-tietokoneessa iTunesin Windows-versio. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  2. Avaa Tilitiedot-sivu. Toimi seuraavasti:
    • Valitse Macissa näytön yläreunan valikkoriviltä Store > Näytä oma tili. Klikkaa sitten näytön ylälaidassa Katso tiedot.
    • Valitse Windows-tietokoneen iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Näytä oma tili. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja klikkaa Näytä tili.
  3. Selaa Tilitiedot-sivulla Apple ID -tili -osioon ja klikkaa sitten Lisää varoja Apple ID:lle.
    Tilitiedot-sivun Lisää varoja Apple ID:lle -valinta.
  4. Klikkaa summaa, jonka haluat lisätä, tai lisää muu haluamasi summa klikkaamalla Muu.
    Näyttökuva Macin App Storesta, jossa näkyvät summat, jotka voit lisätä Apple ID -saldoosi.
  5. Klikkaa Seuraava ja vahvista valinta. Jotkin maksutavat saattavat pyytää sinua vahvistamaan oston tekstiviestillä tai jollakin muulla tavalla.

Kun olet valtuuttanut maksun, varat näkyvät Apple ID:lläsi. Voit käyttää saldoa ostoksiin App Storessa tai muissa Apple-palveluissa tai ostaa lisää iCloud-tallennustilaa.

Joissakin maissa tai alueilla Lisää varoja Apple ID:lle -toiminnolla saattaa olla eri nimi.