Varojen lisääminen Apple ID:hen

Voit lisätä varoja iTunes- ja App Store -ostoihin sekä iCloud-tallennustilatilauksiin käyttämääsi Apple ID:hen siihen liitetyllä maksutavalla.

Ennen kuin voit lisätä varoja Apple ID:hen, tiliisi pitää olla liitettynä kelvollinen maksutapa. Lue lisätietoja maksutavoista, joita voidaan käyttää Apple ID:n kanssa.

Varojen lisääminen Apple ID:hen ei ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Selvitä, onko varojen lisääminen käytettävissä maassasi tai alueellasi, ja mitä maksutapoja voit käyttää varojen lisäämiseen.

iPhone X, jossa näkyy ”Add funds to your Apple ID” (Lisää varoja Apple ID:hen) -näyttö.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse Asetukset > [nimesi] > iTunes ja App Store.
  2. Napauta Apple ID:täsi, ja napauta sitten Näytä Apple ID. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi. Lue, miten Apple ID luodaan, jos sinulla ei ole sellaista.
  3. Napauta ”Add funds to your Apple ID” (Lisää varoja Apple ID:hen).1
  4. Napauta summaa, jonka haluat lisätä, tai lisää muu haluamasi summa napauttamalla Muu.
  5. Napauta Seuraava ja vahvista valinta. Jotkin maksutavat saattavat pyytää sinua vahvistamaan oston tekstiviestillä tai jollakin muulla tavalla.

Kun olet valtuuttanut maksun, varat näkyvät Apple ID:lläsi. Voit käyttää saldoa iTunes- ja App Store -ostoihin tai iCloud-tallennustilan lisäämiseen.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut. Lue, miten Apple ID luodaan, jos sinulla ei ole sellaista.
  2. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Näytä oma tili.
    iTunes-ikkuna, jonka edustalla on avoinna Tili-valikko. Valittuna on Näytä oma tili. Taustalla on avoinna iTunes Store.
  3. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja klikkaa Näytä tili.
  4. Selaa Tilitiedot-sivulla Apple ID -tili -osioon ja klikkaa sitten ”Lisää rahaa Apple ID:hen”.1
  5. Klikkaa summaa, jonka haluat lisätä, tai lisää muu haluamasi summa klikkaamalla Muu.
    iTunes Store -ikkuna, jossa on avoinna ”Lisää rahaa Apple ID:hen” -näyttö.
  6. Klikkaa Seuraava ja vahvista valinta. Jotkin maksutavat saattavat pyytää sinua vahvistamaan oston tekstiviestillä tai jollakin muulla tavalla.

Kun olet valtuuttanut maksun, varat näkyvät Apple ID:lläsi. Voit käyttää saldoa iTunes- ja App Store -ostoihin tai iCloud-tallennustilan lisäämiseen.

Lisätietoja

1. ”Lisää rahaa Apple ID:hen” -ominaisuudella saattaa olla eri nimi maastasi tai alueestasi riippuen.