iCloudin käyttöönottaminen Windows-tietokoneessa

Lue ohjeet siihen, miten voit ottaa iCloudin käyttöön kaikissa laitteissasi. Kaikki muu tapahtuu automaattisesti.

Jotta iCloud toimisi parhaalla mahdollisella tavalla, varmista, että laitteesi täyttää järjestelmän vähimmäisvaatimukset.

iCloudin Windows-version lataaminen

iCloudin Windows-versiolla voit käyttää esimerkiksi tiedostojasi, kuviasi, yhteystietojasi ja kalentereitasi Apple-laitteissa ja Windows-tietokoneessa.

Lataa iCloudin Windows-versio. >

Haluatko käyttää iCloudin uusimpia toimintoja ja ominaisuuksia? Tutustu suositeltuihin järjestelmävaatimuksiin. Jos et ole varma, mikä Windows-järjestelmä sinulla on käytössäsi, selvitä asia. iCloud edellyttää internet-yhteyttä. iCloud ei ehkä ole käytettävissä kaikilla alueilla, ja sen toiminnot vaihtelevat. Jos käytät hallittua Apple ID:tä, iCloudin Windows-versiota ei tueta.

Kirjaudu iCloudiin

Kun olet ladannut iCloudin Windows-version, kirjaudu sisään sillä Apple ID:llä, jota käytät Apple-laitteissasi.

Onko sinulla kysyttävää Apple ID:stä?

Valitse iCloud-palvelut, joita haluat käyttää

Kun olet ottanut iCloudin käyttöön, valitse palvelut, joita haluat käyttää, ja klikkaa Käytä.

Jos esimerkiksi otat käyttöön iCloud-kuvakirjaston ja iCloud Driven, iCloudin Windows-versio luo uudet kansiot tiedostoille resurssienhallinnassa. Tällöin iCloud-kansioihin lisäämäsi tiedostot näkyvät automaattisesti Apple-laitteissasi.

Löydä itsellesi sopivin tallennustilatilaus

Yksi turvallinen paikka muun muassa kaikille kuvillesi ja tiedostoillesi

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.