iCloudin ottaminen käyttöön Windows-tietokoneessa

Lue, miten voit kirjautua iCloudiin ja valita palvelut, joita haluat käyttää.

Jotta iCloud toimii parhaalla mahdollisella tavalla, varmista, että laitteesi täyttää järjestelmän vähimmäisvaatimukset.

iCloudin Windows-version lataaminen

iCloudin Windows-versiolla voit käyttää esimerkiksi tiedostojasi, kuviasi, yhteystietojasi ja kalentereitasi Apple-laitteissa ja Windows-tietokoneessa.

Lataa iCloudin Windows-versio.

Haluatko käyttää iCloudin uusimpia toimintoja ja ominaisuuksia? Tutustu suositeltuihin järjestelmävaatimuksiin. Jos et ole varma, mikä Windows-järjestelmä sinulla on käytössäsi, selvitä asia. iCloud edellyttää internet-yhteyttä. iCloud ei ehkä ole käytettävissä kaikilla alueilla, ja sen toiminnot vaihtelevat. Jos käytät hallittua Apple ID:tä, iCloudin Windows-versiota ei tueta.

iCloudiin kirjautuminen

Kun olet ladannut iCloudin Windows-version, kirjaudu sisään sillä Apple ID:llä, jota käytät Apple-laitteissasi.

Onko sinulla kysyttävää Apple ID:stä?

iCloud-palvelujen valitseminen

Kun olet kirjautunut iCloudiin, valitse palvelut, joita haluat käyttää, ja klikkaa Käytä.

Jos esimerkiksi otat iCloud-kuvat ja iCloud Driven käyttöön, iCloudin Windows-versio luo uudet kansiot tiedostoille Resurssienhallinnassa. Tällöin iCloud-kansioihin lisäämäsi tiedostot näkyvät automaattisesti Apple-laitteissasi.

Jos Windows-tietokoneessasi on kuvia, jotka haluat nähdä iPhonessa tai iPadissa, lähetä kuvat Windows-tietokoneestasi iCloudiin.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.