iCloudin käyttöönottaminen Windows-tietokoneessa

Lue ohjeet siihen, miten voit ottaa iCloudin käyttöön kaikissa laitteissasi. Kaikki muu tapahtuu automaattisesti.

Jotta iCloud toimisi parhaalla mahdollisella tavalla, varmista, että laitteesi täyttää järjestelmän vähimmäisvaatimukset.

iCloudin Windows-version lataaminen

iCloudin Windows-versiolla voit käyttää esimerkiksi tiedostojasi, kuviasi, yhteystietojasi ja kalentereitasi Apple-laitteissa ja Windows-tietokoneessa.

Lataa iCloudin Windows-versio. >

Haluatko käyttää iCloudin uusimpia toimintoja ja ominaisuuksia? Tutustu suositeltuihin järjestelmävaatimuksiin. Jos et ole varma, mikä Windows-järjestelmä sinulla on käytössäsi, selvitä asia. iCloud edellyttää internet-yhteyttä. iCloud ei ehkä ole käytettävissä kaikilla alueilla, ja sen toiminnot vaihtelevat. Jos käytät hallittua Apple ID:tä, iCloudin Windows-versiota ei tueta.

Kirjaudu iCloudiin

Kun olet ladannut iCloudin Windows-version, kirjaudu sisään sillä Apple ID:llä, jota käytät Apple-laitteissasi.

Onko sinulla kysyttävää Apple ID:stä?

Valitse iCloud-palvelut, joita haluat käyttää

Kun olet ottanut iCloudin käyttöön, valitse palvelut, joita haluat käyttää, ja klikkaa Käytä.

Jos esimerkiksi otat käyttöön iCloud-kuvakirjaston ja iCloud Driven, iCloudin Windows-versio luo uudet kansiot tiedostoille resurssienhallinnassa. Tällöin iCloud-kansioihin lisäämäsi tiedostot näkyvät automaattisesti Apple-laitteissasi.

Löydä itsellesi sopivin tallennustilatilaus

Yksi turvallinen paikka muun muassa kaikille kuvillesi ja tiedostoillesi

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.