iCloudin käyttöönotto Macilla

Lue ohjeet siihen, miten voit ottaa iCloudin käyttöön kaikissa laitteissasi. Kaikki muu tapahtuu automaattisesti.

Jotta iCloud toimii parhaalla mahdollisella tavalla, tarkista, että laitteesi täyttää järjestelmän vähimmäisvaatimukset.

Käytä macOS:n uusinta versiota

Päivitä macOS:n uusimpaan versioon. Valitse Omenavalikko  > Tietoja tästä Macista > Ohjelmistopäivitys. Jos käytät macOS Mojavea tai aiempaa, valitse Omenavalikko  > App Store.  Tarkista, onko päivityksiä saatavilla.

Kirjaudu sisään

Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Apple ID. Jos käytät macOS Mojavea tai aiempaa, klikkaa iCloud. Anna Apple ID:si. Kun kirjaudut sisään, iCloud otetaan käyttöön automaattisesti.

Onko sinulla kysyttävää Apple ID:stä?

Tarkista iCloud-asetukset

Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Apple ID. Jos käytät macOS Mojavea tai aiempaa, klikkaa iCloud. Valitse apit, kuten Muistiinpanot, Kuvat ja iCloud Drive, joita haluat käyttää iCloudin kanssa.

Löydä itsellesi sopivin tallennustilatilaus

Yksi turvallinen paikka muun muassa kaikille kuvillesi ja tiedostoillesi

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.