iCloudin käyttöönotto Macilla

Lue, miten voit ottaa iCloudin käyttöön kaikissa laitteissasi. Kaikki muu tapahtuu automaattisesti.

Jotta iCloud toimii parhaalla mahdollisella tavalla, tarkista, että laitteesi täyttää järjestelmän vähimmäisvaatimukset .

Käytä macOS:n uusinta versiota

Päivitä macOS:n uusimpaan versioon. Valitse Omenavalikko () ja sitten App Store. Tarkista, onko päivityksiä saatavilla.

Kirjaudu sisään

Valitse Omenavalikko () ja sitten Järjestelmäasetukset > iCloud. Anna Apple ID:si. Kun kirjaudut sisään, iCloud otetaan käyttöön automaattisesti.

Onko sinulla kysyttävää Apple ID:stä?

Tarkista iCloud-asetukset

Kun olet antanut Apple ID:si, siirry kohtaan Järjestelmäasetukset ja klikkaa iCloud. Valitse ohjelmat, kuten Muistiinpanot, Kuvat ja iCloud Drive, joita haluat käyttää iCloudin kanssa.

Löydä itsellesi sopivin tallennustilatilaus

Yksi turvallinen paikka esimerkiksi kaikille kuvillesi ja tiedostoillesi

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.