iCloudin käyttöönotto Macilla

Lue, miten voit kirjautua iCloudiin ja valita asetukset.

Jotta iCloud toimii parhaalla mahdollisella tavalla, tarkista, että laitteesi täyttää järjestelmän vähimmäisvaatimukset.

Käytä macOS:n uusinta versiota

Päivitä macOS:n uusimpaan versioon. Valitse Omenavalikko  > Tietoja tästä Macista > Ohjelmistopäivitys. Jos käytät macOS Mojavea tai aiempaa, valitse Omenavalikko  > App Store. Tarkista, onko päivityksiä saatavilla.

Kirjaudu iCloudiin

Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Apple ID. Jos käytät macOS Mojavea tai aiempaa, klikkaa iCloud. Anna Apple ID:si. Kun kirjaudut sisään, iCloud otetaan käyttöön automaattisesti.

Onko sinulla kysyttävää Apple ID:stä?

Muokkaa iCloudin asetuksia

Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Apple ID. Jos käytät macOS Mojavea tai aiempaa, klikkaa iCloud. Valitse apit, kuten Muistiinpanot, Kuvat ja iCloud Drive, joita haluat käyttää iCloudin kanssa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.