Potilaskertomuksen tarkasteleminen iPhonessa tai iPod touchissa (beta)

iOS 11.3:n ja Terveys-apin uudella betatoiminnolla voit tarkastella koko potilaskertomustasi, kuten lääkityksiä, rokotuksia ja laboratoriotuloksia, yhdessä paikassa.

Potilaskertomuksen lisääminen

1. Avaa Terveys-appi ja napauta sitten Terveystiedot-välilehteä.
  2. Napauta Potilaskertomus > Aloita. Jos haluat lisätä toisen palveluntarjoajan, vieritä alas Tilit-kohtaan ja napauta sitten Lisää tili.
  3. Hae sairaala tai verkko ja napauta sitä.
  4. Valitse jokin Yhdistettävissä-kohdassa olevista vaihtoehdoista.
  5. Kirjaudu terveydenhoitopalveluiden tarjoajan verkkosivustoon tai appiin. Sinua voidaan pyytää tallentamaan salasanasi.
  6. Odota, kunnes tietueesi on päivitetty. Voi kestää minuutin, ennen kuin tietosi tulevat näkyviin.
  7. Toista nämä toimet jokaisen tuetun palveluntarjoajan osalta.

Laitoksen lisäämisen jälkeen Terveys-appi päivittää potilaskertomuksesi ajoittain automaattisesti. Jos potilaskertomuksessasi on ongelmia, ota yhteyttä palveluntarjoajaan.

Potilaskertomuksesi tarkasteleminen

1. Avaa Terveys-appi ja napauta sitten Terveystiedot-välilehteä.
  2. Napauta Potilaskertomus.
  3. Napauta kategoriaa, jota haluat tarkastella.
  4. Napauta kohdetta, josta haluat nähdä enemmän tietoja.

Potilaskertomuksen poistaminen

1. Avaa Terveys-appi ja napauta sitten Terveystiedot-välilehteä.
  2. Napauta Potilaskertomus.
  3. Napauta Tilit-kohdassa palveluntarjoajaa, jonka haluat poistaa.
  4. Napauta palveluntarjoajaa uudelleen ja napauta sitten Poista tili.
  5. Vahvista valinta napauttamalla Poista tili ja tyhjennä tiedot.

Tili ja tiedot poistetaan tällöin myös muista laitteista, joista olet kirjautunut iCloudiin samalla Apple ID:llä.