Potilaskertomuksen tarkasteleminen iPhonessa tai iPadissa

Terveys-apissa voit tarkastella koko potilaskertomustasi, kuten lääkityksiä, rokotuksia ja laboratoriotuloksia.

Potilaskertomuksen lisääminen

1. Avaa Terveys-appi iPhonessa tai iPadissa.

2. Jos käytät iPhonea, napauta Yhteenveto-välilehteä ja napauta sitten oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasiprofiilikuva. Jos käytät iPadia, napauta vasemmassa yläkulmassa Profiili.

3. Napauta Ominaisuudet-kohdassa Potilaskertomus ja sitten Aloita. Jos haluat lisätä toisen palveluntarjoajan, vieritä alas Ominaisuudet-kohtaan ja napauta sitten Lisää tili.

IPhonen näyttö, jossa on Aloita-painike yhteyden muodostamiseksi terveydenhuollon tarjoajaan.
  4. Sinua pyydetään myöntämään Terveys-apille lupa käyttää sijaintiasi, jotta se pystyy etsimään sairaaloja ja terveydenhuoltoverkostoja lähelläsi. Valitse Salli kerran, Salli käytettäessä appia tai Älä salli.

5. Hae sairaala tai verkko ja napauta sitä.

6. Valitse jokin Yhdistettävissä-kohdassa olevista vaihtoehdoista.

7. Kirjaudu terveydenhoitopalveluiden tarjoajan verkkosivustoon tai appiin. Sinua voidaan pyytää tallentamaan salasanasi.

8. Odota, kunnes tietueesi on päivitetty. Voi kestää minuutin, ennen kuin tietosi tulevat näkyviin.

9. Toista nämä vaiheet jokaisen tuetun palveluntarjoajan osalta.

Laitoksen lisäämisen jälkeen Terveys-appi päivittää potilaskertomuksesi ajoittain automaattisesti. Jos potilaskertomuksessasi on ongelmia, ota yhteyttä palveluntarjoajaan.

Potilaskertomuksesi tarkasteleminen

1. Avaa Terveys-appi iPhonessa tai iPadissa.

2. Jos käytät iPhonea, napauta Selaa. Jos käytät iPadia, avaa sivupalkki napauttamalla sivupalkkiNo alt supplied for Image.

3. Avaa Potilaskertomus ja napauta sitten jotakin kategoriaa.

IPhonen näyttö, jossa on luettelo käytettävissä olevista potilaskertomuksista, jotka voidaan jakaa palveluntarjoajalta.
  4. Napauta kohdetta, josta haluat nähdä enemmän tietoja.

Potilaskertomuksen poistaminen

1. Avaa Terveys-appi iPhonessa tai iPadissa.

2. Jos käytät iPhonea, napauta Yhteenveto-välilehteä ja napauta sitten oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasiprofiilikuva. Jos käytät iPadia, napauta vasemmassa yläkulmassa Profiili.

3. Napauta Ominaisuudet-kohdassa Potilaskertomus.

4. Napauta palveluntarjoajaa, jonka haluat poistaa.

5. Napauta Poista tili.

6. Vahvista valinta napauttamalla Poista tili ja tyhjennä tiedot.

Tili ja tiedot poistetaan tällöin myös muista laitteista, joista olet kirjautunut iCloudiin samalla Apple ID:llä.

Potilaskertomus on käytettävissä vain Kanadassa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.