Potilaskertomuksen tarkasteleminen iPhonessa tai iPod touchissa

Terveys-apissa voit tarkastella koko potilaskertomustasi, kuten lääkityksiä, rokotuksia ja laboratoriotuloksia, yhdessä paikassa.

Potilaskertomuksen lisääminen

1. Avaa Terveys-appi ja napauta Yhteenveto-välilehteä.
  2. Napauta profiilikuvaasi  oikeassa yläkulmassa.
  3. Napauta Ominaisuudet-kohdassa Potilaskertomus ja sitten Aloita. Jos haluat lisätä toisen palveluntarjoajan, vieritä alas Ominaisuudet-kohtaan ja napauta sitten Lisää tili.
  4. Sinua pyydetään myöntämään Terveys-apille lupa käyttää sijaintiasi, jotta se pystyy etsimään sairaaloja ja terveydenhuoltoverkostoja lähelläsi. Valitse Salli kerran, Salli käytettäessä appia tai Älä salli.
  5. Hae sairaala tai verkko ja napauta sitä.
  6. Valitse jokin Yhdistettävissä-kohdassa olevista vaihtoehdoista.
  7. Kirjaudu terveydenhoitopalveluiden tarjoajan verkkosivustoon tai appiin. Sinua voidaan pyytää tallentamaan salasanasi.
  8. Odota, kunnes tietueesi on päivitetty. Voi kestää minuutin, ennen kuin tietosi tulevat näkyviin.
  9. Toista nämä toimet jokaisen tuetun palveluntarjoajan osalta.

Laitoksen lisäämisen jälkeen Terveys-appi päivittää potilaskertomuksesi ajoittain automaattisesti. Jos potilaskertomuksessasi on ongelmia, ota yhteyttä palveluntarjoajaan.

Potilaskertomuksesi tarkasteleminen

1. Avaa Terveys-appi ja napauta sitten Selaa-välilehteä.
  2. Avaa Potilaskertomus ja napauta sitten jotakin kategoriaa.
  3. Napauta kohdetta, josta haluat nähdä enemmän tietoja.

Potilaskertomuksen poistaminen

1. Avaa Terveys-appi ja napauta Yhteenveto-välilehteä.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi .
  3. Napauta Ominaisuudet-kohdassa Potilaskertomus.
  4. Napauta palveluntarjoajaa, jonka haluat poistaa.
  5. Napauta Poista tili.
  6. Vahvista valinta napauttamalla Poista tili ja tyhjennä tiedot.

Tili ja tiedot poistetaan tällöin myös muista laitteista, joista olet kirjautunut iCloudiin samalla Apple ID:llä.

Potilaskertomus on käytettävissä vain Kanadassa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.