Apple FIPS Secure Enclave Processor Secure Key Store Cryptographic Module v1.0

Perehdy laitteistosalausmoduuliin, joka tarjoaa suojatun Secure Enclave Processor (SEP) -avainsäilön Applen ARM-pohjaista System-on-Chip (SoC) -järjestelmäpiiriä varten.

Laitteistosalausmoduuli (Apple SEP Secure Key Store Cryptographic Module) ei edellytä käyttöönottoa tai määritystä, jotta sitä voidaan käyttää FIPS-tilassa FIPS 140-2 -standardin vaatimusten mukaisesti iOS 11:een, tvOS 11:een, watchOS 4:ään ja T2-laiteohjelmistoon perustuvien laitteiden A-, S- ja T-järjestelmäpiirien kanssa.

Tarkat ohjeet moduulin asianmukaisesta käytöstä ovat Crypto Officer Role Guide for FIPS 140-2 Compliance for SEP Secure Key Store (Salaushallinnoijan tehtäväopas – FIPS 140‑2 ‑vaatimustenmukaisuus suojatussa SEP-avainsäilössä) ‑oppaassa.

Muut käyttöjärjestelmät

Lue lisätietoja tuotteiden suojauksesta, validoinneista ja ohjeista: