Applen FIPS-salausmoduulit v8.0 Inteliä varten macOS High Sierra 10.13:ssa

Perehdy macOS High Sierra 10.13:n salausmoduuleihin, jotka ovat Applen CoreCrypto-moduuli v8.0 Inteliä varten ja Applen CoreCrypto Kernel -moduuli v8.0 Inteliä varten.

macOS High Sierran salausmoduulit (Applen CoreCrypto-moduuli v8.0 Inteliä varten ja Applen CoreCrypto Kernel -moduuli v8.0 Inteliä varten) eivät edellytä käyttöönottoa tai määritystä, jotta niitä voidaan käyttää FIPS-tilassa FIPS 140-2 -standardin vaatimusten mukaisesti macOS High Sierra 10.13:een perustuvissa laitteissa.

Tarkat ohjeet moduulien asianmukaisesta käytöstä ovat Salaushallinnoijan tehtäväopas – Intelin FIPS 140-2 -vaatimustenmukaisuus macOS High Sierra 10.13:ssa -PDF-dokumentissa.

Liittyvät validoinnit

Muut käyttöjärjestelmät

Lue lisätietoja tuotteiden suojauksesta, validoinneista ja ohjeista: