Näppäimistön ja hiiren valo syttyvät iMac Pron nukkuessa

Laita Herää verkkoyhteydestä -asetus päälle, jotta oheislaitteet eivät käynnisty iMac Pron nukkuessa.

Saatat huomata, että näppäimistön caps lock -näppäimen valo tai hiiren alla oleva LED-valo syttyvät ajoittain iMac Pron nukkuessa.

Voit estää tämän laittamalla Herää verkkoyhteydestä -asetuksen päälle:

1. Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset.
  2. Klikkaa Energiansäästäjä.
  3. Valitse Herää verkkoyhteydestä -asetuksen vieressä oleva valintaneliö, jolloin tämä toiminto laitetaan päälle ja oheislaitteiden valoja estetään syttymästä laitteen nukkuessa.