Safari varoittaa, että verkkosivusto ei ole turvallinen

Versioista iOS 11.3 ja macOS 10.13.4 alkaen Safari näyttää Sivusto ei ole turvallinen -varoituksen, jos käyttämäsi verkkosivusto ei ole turvallinen.

Kun käyt salatulla verkkosivustolla, Safari tarkistaa sivun varmenteen ja varoittaa, jos varmenne on vanhentunut tai lainvastainen. Versioissa iOS 11.3 ja macOS 10.13.4 Safari myös tarkistaa, jos salasana- tai luottokorttitietojasi pyytävä verkkosivusto ei ole turvallinen, koska sitä ei ole salattu.

Jos Safari havaitsee, että verkkosivusto ei ole turvallinen, älä anna tietojasi.

Jos salaamaton verkkosivusto pyytää salasana- tai luottokorttitietojasi, Safari varoittaa, että käyttämäsi sivu ei ole turvallinen.

Jos napautat tai klikkaat lomaketta kirjautumista tai tietojen antamista varten, älykkäässä hakukentässä näytetään vielä selkeämpi varoitus.

Älä koskaan anna salasana- tai luottokorttitietojasi sivustoilla, joista annetaan tämä varoitus. Jos sinun on käytettävä sivustoa, ota yhteys sen omistajaan tai ylläpitäjään ja kerro, että sivusto ei ole turvallinen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.