Jos näet Ei suojattu ‑varoituksen Safarissa

Safari varoittaa sinua, kun käyt verkkosivustolla, joka ei ole turvallinen.

Näissä tapauksissa saatat nähdä Ei suojattu- tai Sivusto ei ole turvallinen ‑viestin:

• Verkkosivusto on salattu, mutta sen varmenne on vanhentunut tai virheellinen.

• Verkkosivuston varmenne on voimassa, mutta TLS-versio ei ole turvallinen (TLS-versio 1.1 tai aiempi).

• Verkkosivustoa ei ole salattu, ja sivulla pyydetään antamaan salasana tai luottokorttitiedot.

Älä koskaan anna salasana- tai luottokorttitietojasi sivustoilla, joista annetaan tämä varoitus. Jos sinun on käytettävä sivustoa, ota yhteys sen omistajaan tai ylläpitäjään ja kerro, että sivusto ei ole turvallinen.

No alt supplied for Image
Jos salaamaton verkkosivusto pyytää salasana- tai luottokorttitietojasi, Safari varoittaa, että käyttämäsi sivu ei ole turvallinen.
No alt supplied for Image
Jos napautat tai klikkaat sisäänkirjautumiseen tai tietojen antamiseen tarkoitettua lomaketta, älykkäässä hakukentässä näytetään vielä selkeämpi varoitus.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.