Sähköpostiviestien poistaminen iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

Voit hallita Saapuneet-kansiota ja poistaa yhden tai useita sähköpostiviestejä samanaikaisesti yksinkertaisilla eleillä.

Sähköpostiviestien poistaminen

Voit poistaa yhden tai useita sähköpostiviestejä seuraavasti:

1. Avaa Mail ja siirry Saapuneet-kansioon.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa Muokkaa ja sitten Valitse kaikki. Vaihtoehtoisesti voit valita poistettavat sähköpostiviestit yksitellen.
  3. Napauta Roskiin tai Arkistoi.

Voit myös poistaa yksittäisen sähköpostiviestin pyyhkäisemällä sen päältä nopeasti vasemmalle. Jos haluat perua sähköpostiviestin poistamisen, ravista laitetta ja napauta Peru.

Sähköpostitilisi tyypistä riippuen saatat nähdä Roskiin-valinnan tilalla Arkistoi-valinnan, kun poistat sähköpostiviestejä. Voit muuttaa tämän muokkaamalla postilaatikon toimintojen asetuksia.

Postilaatikon asetusten muokkaaminen

Jos haluat hallita iCloud-sähköpostitiliä, jonka pääte on icloud.com, me.com tai mac.com, noudata seuraavia ohjeita:

1. Valitse Asetukset > Salasanat ja tilit.
  2. Napauta iCloud-sähköpostitiliä, jota haluat hallita.
  3. Napauta iCloud, vieritä sitten näytön alalaitaan ja napauta Mail.
  4. Napauta Lisävalinnat.

Jos sinulla on muuntyyppinen sähköpostitili:

1. Valitse Asetukset > Salasanat ja tilit.
  2. Napauta sähköpostitiliä, jota haluat hallita.
  3. Napauta Tili ja sitten Lisävalinnat.

Tässä näkymässä voit myös valita, haluatko poistaa vai arkistoida viestit. Kun pyyhkäiset poistettavan viestin päältä vasemmalle, näet Arkistoi- tai Roskiin-valinnan valitsemistasi asetuksista riippuen. Sähköpostipalveluntarjoajastasi riippuen voit myös ehkä valita asetuksen, joka poistaa sähköpostiviestit automaattisesti tietyn ajan kuluttua.

Lue lisätietoja sähköpostiviesteistä