Sähköpostiviestien poistaminen iPhonesta, iPadista ja iPod touchista

Voit hallita Saapuneet-kansiota ja poistaa yhden tai useita sähköpostiviestejä samanaikaisesti yksinkertaisilla eleillä.

Useiden sähköpostiviestien poistaminen

1. Avaa Mail ja siirry Saapuneet-kansioon.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa Muokkaa ja valitse sitten yksitellen sähköpostiviestit, jotka haluat poistaa, tai napauta Valitse kaikki.
  3. Napauta Roskiin tai Arkistoi. Jos vain Arkistoi-valinta on näkyvissä, pidä sitä painettuna, kunnes näkyviin tulee muita valintoja, kuten Siirrä valitut viestit roskiin.

Yksittäisen sähköpostiviestin poistaminen

1. Avaa Mail ja siirry Saapuneet-kansioon.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa Muokkaa ja valitse sitten sähköpostiviesti, jonka haluat poistaa.
  3. Napauta Roskiin tai Arkistoi.

Voit myös poistaa yksittäisen sähköpostiviestin pyyhkäisemällä sen päältä nopeasti vasemmalle. Voit myös painaa Saapuneet-kansiossa olevaa sähköpostiviestiä pitkään ja napauttaa sitten näyttöön avautuvassa valikossa Roskakori-painiketta .

Jos yrität poistaa sähköpostiviestin sen ollessa avattuna, napauta Arkistoi-painiketta  tai Roskakori-painiketta  ja napauta sitten Arkistoi viesti tai Siirrä roskiin.

Sähköpostitilisi tyypistä riippuen saatat nähdä Roskiin-valinnan tilalla Arkistoi-valinnan, kun poistat sähköpostiviestejä. Voit muuttaa tämän muokkaamalla postilaatikon toimintojen asetuksia.