Sähköpostiviestien poistaminen iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

Voit hallita Saapuneet-kansiota ja poistaa yhden tai useita sähköpostiviestejä samanaikaisesti yksinkertaisilla eleillä.

Yhden sähköpostiviestin poistaminen

1. Avaa Mail ja siirry Saapuneet-kansioon.
  2. Etsi sähköpostiviesti, jonka haluat poistaa.
  3. Pyyhkäise nopeasti viestin päältä vasemmalle.

Jos haluat perua sähköpostiviestin poistamisen, ravista laitetta ja napauta Peru.

Useiden sähköpostiviestien poistaminen

1. Avaa Mail ja siirry Saapuneet-kansioon.
  2. Napauta Muokkaa, ja valitse sitten poistettavat sähköpostiviestit.
  3. Kun olet valmis, napauta Roskiin.

Sähköpostitilisi tyypistä riippuen saatat nähdä valinnan Roskiin tilalla valinnan Arkistoi, kun poistat sähköpostiviestejä. Voit muuttaa tämän muokkaamalla postilaatikon toimintojen asetuksia.

Postilaatikon toimintojen asetusten muokkaaminen

Jos haluat hallita iCloud-sähköpostitiliä, jonka pääte on icloud.com, me.com tai mac.com, noudata seuraavia ohjeita:

1. Valitse Asetukset > Salasanat ja tilit.
  2. Napauta iCloud-sähköpostitiliä, jota haluat hallita.
  3. Vieritä näytön alalaitaan ja napauta Mail.
  4. Napauta Lisävalinnat.

Jos sinulla on toissijainen iCloud-sähköpostitili iOS-laitteessasi, noudata seuraavia ohjeita:

1. Valitse Asetukset > Salasanat ja tilit.
  2. Napauta iCloud-sähköpostitiliä, jota haluat hallita.
  3. Napauta Tili > Mail > Lisävalinnat.

Jos sinulla on jonkin muun tyyppinen sähköpostitili:

1. Valitse Asetukset > Salasanat ja tilit.
  2. Napauta sähköpostitiliä, jota haluat hallita.
  3. Napauta Tili ja sitten Lisävalinnat.

Tässä näkymässä voit myös valita, haluatko poistaa vai arkistoida viestit. Kun pyyhkäiset poistettavan viestin päältä vasemmalle, näet valinnan Arkistoi tai valinnan Roskiin valitsemistasi asetuksista riippuen.

Lue lisätietoja sähköposteista

Etsi ja järjestele sähköpostiviestejä iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.