Sähköpostiviestien poistaminen iPhonessa tai iPadissa

Voit poistaa sähköposteja yksinkertaisilla eleillä ja valita oletusvalinnaksi Roskiin- tai Arkistoi-vaihtoehdon.

Useiden sähköpostien poistaminen kerralla

1. Avaa Mail ja siirry Saapuneet-kansioon.

2. Napauta oikeassa yläkulmassa Muokkaa ja valitse sitten yksitellen sähköpostiviestit, jotka haluat poistaa, tai napauta Valitse kaikki. Voit valita useita viestejä nopeasti pyyhkäisemällä valintaneliöiden kohdalla alas.

3. Napauta Roskiin tai Arkistoi. Jos vain Arkistoi-valinta on näkyvissä, pidä sitä painettuna, kunnes näkyviin tulee muita valintoja, kuten Siirrä valitut viestit roskiin.

iPhone, jonka Mail-apissa on kolme viestiä valittuna

Jos sinun tarvitsee poistaa suuria viestimääriä, se voi käydä helpommin sähköpostipalveluntarjoajan verkkosivustolla.

Roskiin- tai Arkistoi-vaihtoehdon määrittäminen oletusvalinnaksi

Sähköpostitilisi tyypistä riippuen saatat nähdä Roskiin-valinnan tilalla Arkistoi-valinnan, kun poistat sähköpostiviestejä. Voit valita Mailin asetuksissa, minne poistamasi viestit siirtyvät:

1. Napauta Asetukset-apissa Mail.

2. Napauta Tilit.

3. Napauta tiliäsi.

4. Napauta tiliäsi uudelleen.

5. Napauta Lisävalinnat.

6. Valitse Poistetut tai Arkisto, niin viestisi siirtyvät jatkossa sinne.

Poistaminen pyyhkäisyllä ja muut tavat hävittää yksittäinen sähköpostiviesti

• Pyyhkäise nopeasti vasemmalle yksittäisen sähköpostiviestin päällä.

• Pidä Saapuneet-kansiossa olevaa sähköpostiviestiä painettuna ja napauta sitten valikossa Siirrä roskiin.

• Napauta sähköpostiviestistä Arkistoi-painikettaNo alt supplied for Image tai Roskiin-painikettaNo alt supplied for Image.

iPhone, jossa yhtä sähköpostiviestiä pyyhkäistään vasemmalle

Voit myös poistaa yksittäisen sähköpostiviestin samalla tavalla kuin useita sähköpostiviestejä.