GarageBandin macOS-version julkaisutiedot

Tässä artikkelissa kerrotaan nykyisestä GarageBandin macOS-version päivityksestä.

Uutta GarageBand 10.3.2:ssa

Suorituskyky

• GarageBand ei enää jumiudu äänikirjastoa, muistivihkoa, silmukkaselainta tai mediaselainta avattaessa, kun Smart Controlit ovat päällä.

Äänikirjasto

• Kun GarageBand avataan Macissa, jossa äänikirjasto on siirretty Logic Pro X:llä tai MainStagella, ja kun kirjaston sisältävää ulkoista asemaa ei ole yhdistetty, GarageBandissa näkyy nyt ilmoitus, jonka mukaan aseman täytyy olla yhdistettynä äänien käytön mahdollistamiseksi.
  • Äänikirjasto on nyt mahdollista asentaa uudelleen GarageBandiin sen jälkeen, kun se on siirretty Logic Pro X:ään tai MainStageen ja yhteys kirjaston sisältäneeseen ulkoiseen asemaan on katkaistu.
  • Kiinalaisten ja japanilaisten perinteisten soittimien impulssivastetiedostot löytyvät nyt oikein, kun GarageBandin iOS-version projekti avataan macOS:ssä.

Opi soittamaan

• Virityksen vinkin ikkuna avautuu nyt Opi soittamaan -oppitunneilla, jotka sisältävät standardista poikkeavia virityksiä.
  • Soinnut näkyvät nyt sointuvalmentajan oikeissa kohdissa.
  • Sointuvalmentaja antaa jälleen visuaalista palautetta, kun oikeita ja vääriä sointuja soitetaan.

Yleistä

• GarageBand tukee nyt vetämistä ja pudottamista sanelimesta.
  • Smart Controlit -inspektori näkyy nyt oikein äskettäin luoduissa projekteissa.
  • LCD-näyttö päivittyy nyt välittömästi vastaamaan sävellajin muutoksen perumista tai uudelleen suorittamista.
  • GarageBand-ikkuna pysyy nyt näkyvissä koko näytön tilasta poistumisen jälkeen.
  • Nyt on mahdollista asettaa kappaleen lopetuksen merkki tarkemmin.

Aiemmat versiot

GarageBandin macOS-versio 10.3.1

• Päivitys ratkaisee ongelman, jonka vuoksi muiden valmistajien Audio Units- ja PlatinumVerb-liitännäisiä ei voitu käyttää.

GarageBandin macOS-versio 10.3

Uudet ominaisuudet ja parannukset

• Kaksi uutta Drummeria, jotka soittavat roots- ja jazz-vaikutteisia vispilätyylejä.
  • Yli 20 ilmaista ladattavaa artistioppituntia, joissa näytetään, miten hittikappaleita soitetaan pianolla ja kitaralla. Opettajina on kappaleet kuuluisiksi tehneitä artisteja.
  • Sisältää 1 000 uutta elektronista ja urbaania silmukkaa, jotka sisältävät reggaetonia, future bassia ja chill rapia.
  • Sisältää 400 eläin-, liikenne- ja puheäänitehostetta. Lue, miten voit ladata uudet äänet.
  • Soita ja äänitä käyttämällä perinteisiä kiinalaisia ja japanilaisia instrumentteja, kuten guzhengia, kotoa ja taiko-rumpuja.
  • Lisää klassisia ääniä kappaleisiisi 5:llä Vintage Mellotron -patchilla.
  • GarageBandin iOS-version päivitysten yhteensopivuus on lisätty.

Vakaus ja luotettavuus

• GarageBand ei enää sulkeudu odottamatta, kun tiettyjä Logic Pro X:ssä luotuja patcheja ladataan.

Editointi

• MIDI Pan -tietoja voi nyt editoida GarageBandissa.
  • Valintatyökalun ohjeteksti näyttää nyt nykyisen valinnan kokonaispituuden sekä sen alku- ja loppukohdat.
  • Automaation askeleditointi on nyt mahdollista pianorullaeditorissa painamalla komento-optio.

Käyttöapu

• VoiceOver ilmoittaa nyt Uusi raita -valintaikkunassa valittuna olevan raidan tyypin.
  • VoiceOver sanoo nyt raitojen nimet, kun Raidat-alueella käytetään alueita.

Liitännäiset

• Liitännäisikkunoiden koko ei enää joskus muutu odottamattomasti vaihdettaessa esiasetuksiin, joissa on eri määrä säätimiä.

Flex

• Seuraa tempoa ja sävelkorkeutta -valinnan ottaminen käyttöön alue-editorissa ottaa nyt käyttöön myös Flexin raitaeditorissa, jos se ei ole jo aktiivisena.

Yleistä

• GarageBand ei enää odottamatta pidätä nuotteja sävelnäppäilyä käytettäessä.
  • Metronomin äänenvoimakkuutta ja sävyä voidaan säätää GarageBand-asetuksissa.
  • GarageBandin LCD-näytössä näkyy taas aika millisekunteihin asti.
  • Master-kaiun ja master-jälkikaiun ohitusasetukset tallennetaan nyt GarageBand-projekteihin.
  • Peru-toiminnon käyttäminen projektin sävellajin muuttamisen jälkeen palauttaa Apple Loops -silmukat nyt oikein alkuperäiseen sävellajiin.
  • Ohjelmistoinstrumenttiraidat reagoivat nyt oikein MIDI-tuloon, kun raitalukko on poistettu käytöstä.
  • Toiston aikana on nyt mahdollista tallentaa ääntä.