Tietoja hallituista ohjelmistopäivityksistä

Mobiililaitteiden hallinnan (MDM) ylläpitäjät voivat viivyttää iOS- ja tvOS-päivityksiä valvotuilla laitteilla.

Hallittujen ohjelmistopäivitysten toiminta

MDM-ylläpitäjä voi versioissa iOS 11.3 ja uudemmat sekä tvOS 12.2 ja uudemmat viivästyttää päivitystä, kun uusia iOS- ja tvOS-päivityksiä tulee saataville valvottuihin laitteisiin.

Jos organisaatiosi käyttää hallittuja päivityksiä, saat viestin, jonka mukaan laitteesi käyttää uusinta ylläpitäjän sallimaa ohjelmistopäivitystä:

tvOS näyttää viestin, jonka mukaan Apple TV:si on ajan tasalla.

Kun päivityksiä tulee saataville

Ylläpitäjät voivat viivästyttää uusia iOS- ja tvOS-päivityksiä enintään 90 päivää siitä, kun ne tulevat saataville valvottuihin laitteisiin. Tämän ansiosta organisaatiosi voi testata tärkeimpien appien ja infrastruktuurin toiminnan uuden päivityksen kanssa ennen sen käyttöönottoa.

Ylläpitäjät voivat myös asentaa iOS-päivityksen laitteeseesi etänä. Jos laitteessasi on käytössä pääsykoodi, sinua pyydetään antamaan se, ennen kuin etäpäivitys voidaan asentaa.