Messages for Businessin käyttäminen

Messages for Businessin avulla voit viestiä Applen ja muiden yritysten kanssa Viestit-apilla. Aloita chatti, jos esimerkiksi haluat saada vastauksia kysymyksiisi, sopia tapaamisen, ratkaista ongelmia tai tehdä ostoksia.

Tarvitset Messages for Businessin käyttöön iPhonen, iPadin tai iPod touchin. Voit myös vastata keskusteluihin Apple Watchilla tai Macilla. Messages for Business käyttää viestien lähettämiseen Apple ID:hesi liitettyä puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. Saat parhaan käyttökokemuksen käyttämällä laitetta, jossa on uusin käyttöjärjestelmäversio.

Keskustelun aloittaminen

Voit aloittaa keskustelun Kartat-apista, Safarista, Siristä ja hausta sekä ominaisuutta tukevien yritysten sivustoilta ja apeista. Etsi yritys, napauta Viesti-painikettalähetä viesti ja aloita keskustelu.

Kaikilla yrityksillä ei ole käytössä samoja toimintoja, kuten ostosten tekemistä tai tapaamisten sopimista, Messages for Businessissa.

iPhone, jossa näkyy, miten keskustelu aloitetaan Messages for Businessissa

Messages for Business -keskustelun poistaminen

Kun poistat viestin tai keskustelun, se poistetaan pysyvästi. Muista tallentaa tärkeät tiedot viesteistä. Voit poistaa yhden viestin seuraavasti:

1. Etsi viesti, pyyhkäise vasemmalle ja napauta roskakoripainikettaNo alt supplied for Image.

2. Jos haluat poistaa ketjun kaikki viestit ja poistaa koko keskustelun, napauta Poista.

3. Napauta Ei, jos haluat edelleen vastaanottaa viestejä yritykseltä.

iPhone, jossa näkyy, miten yksittäinen viesti poistetaan

Jos haluat mahdollisesti palata keskusteluun myöhemmin tai jos haluat vastaanottaa viestejä yritykseltä, pidä keskustelu avoinna. Voit säilyttää viestit tietyn aikaa valitsemalla Asetukset > Viestit > Säilytä viestit. Valitse sitten, kuinka kauan haluat säilyttää viestejä.

Yrityksen viestien vastaanottamisen lopettaminen

Jos olet valmis eikä sinun enää tarvitse palata Messages for Business -keskusteluun, voit päättää keskustelun ja lopettaa viestien vastaanottamisen yritykseltä.

1. Etsi viesti, pyyhkäise vasemmalle ja napauta roskakoripainikettaNo alt supplied for Image.

2. Jos haluat poistaa ketjun kaikki viestit ja poistaa koko keskustelun, napauta Poista.

3. Napauta Kyllä, niin et enää saa viestejä yritykseltä.

iPhone, jossa näkyy, miten viestien vastaanottaminen lopetetaan

Näin saat apua

Jos tarvitset apua siihen, miten voit käyttää Messages for Businessia Applen kanssa viestimiseen, ota yhteys Apple-tukeen. Jos tarvitset lisätietoja Messages for Businessin käyttämisestä muiden yritysten kanssa, ota yhteys suoraan haluamaasi yritykseen.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.