Jos iMac Pro -tietokoneesi näyttö kytkeytyy pois päältä käynnistyksen tai päivitysten aikana

iMac Pro voi käyttäytyä eri tavalla kuin muut Mac-mallit, kun se käynnistetään tai asentaa päivityksiä. Lue, mitä on odotettavissa ja miten voit välttää ongelmat.

Kun iMac Pro käynnistyy OFF-tilasta, näyttö saattaa pysyä pimeänä jopa 30 sekuntia, ennen kuin Apple-logo ja etenemispalkki tulevat näkyviin. Tämä on normaalia. Älä paina virtapainiketta tai irrota iMac Pron virtajohtoa tänä aikana.

Lisäksi silloin, kun iMac Pro asentaa käyttöjärjestelmän päivityksiä, Apple-logo ja etenemispalkki saattavat ensin olla näkyvissä ja sen jälkeen näyttö saattaa mennä pimeäksi. Näyttö voi pysyä pimeänä 45–60 sekuntia asennuksen edetessä. Päivityksistä riippuen iMac Pro voi myös käynnistyä uudelleen prosessin aikana.

iMac Pro -tietokoneen käynnistysongelmien välttäminen

Älä irrota iMac Pron virtajohtoa äläkä paina sen virtapainiketta, kun se käynnistyy tai asentaa päivityksiä.

Lisää iMac Pron käynnistysvinkkejä:

• Älä paina virtapainiketta samanaikaisesti. kun kytket virtajohdon iMac Pron taakse. Kun iMac Pro on sinua kohti, virtapainike on vasemmalla puolella, joten pitele tietokonetta oikeasta alakulmasta, kun kytket virtajohtoa, jotta et vahingossa paina virtapainiketta.
  • Kun olet kytkenyt iMac Pron virtajohdon, odota muutama sekunti ennen kuin painat virtapainiketta.
  • Kun olet sammuttanut iMac Pron, odota muutama sekunti ennen kuin käynnistät sen uudelleen painamalla virtapainiketta.

Lisätietoja Macin käynnistyksestä