Jos et pysty lisäämään matkakortteja iPhoneen tai Apple Watchiin Manner-Kiinassa

Voit lisätä Manner-Kiinan matkakortteja iPhoneen tai Apple Watchiin ja käyttää pikamatkakorttia Apple Payssa.

Yritä lisätä matkakortti

Yritä lisätä matkakortti Apple Payhin kunkin vaiheen jälkeen:**

1. Päivitä uusimpaan iOS-versioon tai uusimpaan watchOS-versioon.

2. Varmista, että käytettävissäsi on internet-yhteys.

3. Varmista, että olet kirjautunut Apple ID:lläsi iCloudiin.

4. Käynnistä iPhone tai Apple Watch uudelleen.

Lompakko-apissa olevia matkakortteja ei voi siirtää eri Apple ID:lle.

Kokeile lisätä matkakortti Lompakkoon

Jos haluat lisätä uuden matkakortin Lompakkoon, varmista, että käytät Lompakkoon lisäämääsi China UnionPay -luottokorttia tai -pankkikorttia.

Jos näet valintamerkin ja sanan Valmis, mutta et näe matkakorttia Lompakossa, toimi seuraavasti:

1. Napauta Lompakko-apissa Lisää-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

2. Napauta Matkakortti.

3. Napauta matkakorttia, jonka kohdalla näkyy kortin ostoyrityksen päivämäärä.

4. Napauta Seuraava.

Jos et vieläkään näe matkakorttia Lompakossa, pyydä apua kortinmyöntäjältä ja ilmoita tapahtumatunnus.

**Pyydä kortinmyöntäjältäsi tietoa matkakorteista, jotka voit lisätä Apple Payhin.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.