Jos et pysty lisäämään matkakorttia iPhoneen tai Apple Watchiin tai poistamaan matkakorttia iPhonesta tai Apple Watchista Manner-Kiinassa

Jos tarvitset ohjeita matkakortin lisäämiseksi iPhoneen tai Apple Watchiin, jotta voit käyttää pikamatkakorttia Apple Payssa Manner-Kiinassa, toimi seuraavien ohjeiden mukaan.

Varmista, että matkakortin lisääminen onnistuu

Tarkista Apple Pay Järjestelmän tila -sivulta. Jos ongelmia esiintyy, yritä uudelleen ongelmien ratkaisemisen jälkeen. Jos ongelmia ei esiinny, varmista, että käytät yhteensopivaa laitetta: iPhone 6s:ää tai uudempaa, Apple Watch Series 1:tä tai Apple Watch Series 2:ta tai uudempaa. Voit tarkistaa julkisen liikenteen järjestäjältä, mitkä laitteet ovat yhteensopivia matkakorttisi kanssa. Varmista myös, että olet ottanut Face ID:n, Touch ID:n tai pääsykoodin laitteessasi käyttöön.

Yritä lisätä matkakortti

Yritä lisätä matkakortti Apple Payhin kunkin vaiheen jälkeen:*

1. Tarkista, että laitteen alueeksi on määritetty Manner-Kiina.
    • Avaa iPhonessa Asetukset-appi, napauta Yleiset, napauta Kieli ja alue ja vieritä sitten kohtaan Alue.
    • Avaa Apple Watchille iPhonen Apple Watch -appi. Siirry sitten Oma Apple Watch -välilehteen, napauta Yleiset, napauta Kieli ja alue ja tarkista Alue.
  2. Päivitä uusimpaan iOS-versioon tai uusimpaan watchOS-versioon.
  3. Varmista, että käytettävissäsi on internet-yhteys.
  4. Varmista, että olet kirjautunut Apple ID:lläsi iCloudiin.
  5. Käynnistä iPhone tai Apple Watch uudelleen.

Yritä luoda matkakortti Walletissa

Jos haluat luoda uuden matkakortin Walletissa, varmista, että käytät Walletiin lisäämääsi China UnionPay -luotto- tai -pankkikorttia.

Jos näet valintamerkin ja sanan Valmis, mutta et näe matkakorttia Walletissa, toimi seuraavasti:

1. Napauta Walletin Lisää-painiketta.
  2. Napauta Jatka.
  3. Napauta [kaupungin nimi] matkakortti.
  4. Napauta matkakorttia, jonka kohdalla näkyy kortin ostoyrityksen päivämäärä.
  5. Napauta Seuraava.

Jos et vieläkään näe matkakorttia Walletissa, pyydä apua kortinmyöntäjältä ja ilmoita tapahtumatunnus.

Yritä siirtää Shanghain fyysisen matkakortin saldo

Voit siirtää fyysisen matkakortin saldon Walletiin seuraavasti:

• Varmista, että käytössäsi on iPhone 7 tai uudempi tai Apple Watch Series 1 tai uudempi. Jos sinulla on iPhone 6, iPhone 6 Plus tai uudempi, toimi kortin luontia Walletissa koskevien ohjeiden mukaan.
  • Varmista, että Shanghain matkakortilla on yli 20 RMB.

Varmista sen jälkeen, että matkakortti on tasaisella, ei-metallisella pinnalla. Kosketa iPhonen yläosalla matkakortin keskiosaa. Pidä se liikkumattomana korttia vasten, kunnes näet viestin Kortti lisätty. Tämän toiminnon suorittaminen voi kestää muutaman minuutin. Voit myös yrittää pitää matkakorttia ja iPhonea kädessä.

* Pyydä kortinmyöntäjältäsi tietoa matkakorteista, jotka voit lisätä Apple Payhin.

Poista kaikki kortit laitteesta

Lue, miten voit poistaa kaikki kortit laitteistasi.

iPhone ja Apple Watch

Kun iPhone on yhteydessä internetiin:

1. Avaa Asetukset-appi.
  2. Napauta [nimeäsi].
  3. Napauta tätä [laitetta] (tai valitse kellosi).
  4. Napauta Poista kaikki kortit.

Jos valitset Poista kaikki kortit, laitteesta poistetaan kaikki kortit.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.