Ohjeita Pekingin ja Shanghain matkakorttien lisäämiseksi iPhoneen tai Apple Watchiin

Jos tarvitset ohjeita matkakortin lisäämiseksi iPhoneen tai Apple Watchiin, jotta voit käyttää pikamatkakorttia Apple Payssa Pekingissä ja Shanghaissa, toimi seuraavien ohjeiden mukaan.

Varmista, että matkakortin lisääminen onnistuu

Tarkista Apple Pay Järjestelmän tila -sivulta. Jos ongelmia esiintyy, yritä uudelleen ongelmien ratkaisemisen jälkeen. Jos ongelmia ei esiinny, varmista, että käytössäsi on iPhone 6, iPhone 6 Plus tai uudempi tai Apple Watch Series 1 tai Apple Watch Series 2 tai uudempi. Varmista myös, että olet ottanut Face ID:n, Touch ID:n tai pääsykoodin laitteessasi käyttöön.

Yritä lisätä matkakortti

Yritä lisätä Pekingin tai Shanghain matkakortti Apple Payhin kunkin vaiheen jälkeen:*

1. Tarkista, että laitteen alueeksi on määritetty Kiina, Manner-.
    • Valitse iPhonessa Asetukset > Yleiset > Kieli ja alue, ja vieritä sitten kohtaan Alue.
    • Avaa Apple Watchille iPhonen Apple Watch -appi. Valitse sitten Oma Apple Watch -välilehti, napauta Yleiset > Kieli ja alue ja tarkista Alue.
  2. Päivitä iOS 11.3:een tai watchOS 4.3:een tai uudempaan.
  3. Varmista, että käytettävissäsi on internet-yhteys.
  4. Varmista, että olet kirjautunut Apple ID:lläsi iCloudiin.
  5. Käynnistä iPhone tai Apple Watch uudelleen.

Yritä luoda matkakortti Walletissa

Jos haluat luoda uuden matkakortin Walletissa, varmista, että käytössäsi on Walletiin lisäämäsi China UnionPay -pankkikortti (Peking) tai China UnionPay -luotto- tai pankkikortti (Shanghai).

Jos näet valintamerkin ja sanan Valmis, mutta et näe matkakorttia Walletissa, toimi seuraavasti:

1. Napauta Walletin pluskuvaketta.
  2. Napauta Jatka.
  3. Napauta Pekingin matkakortti tai Shanghain matkakortti.
  4. Napauta matkakorttia, jonka kohdalla näkyy kortin ostoyrityksen päivämäärä.
  5. Napauta Seuraava.

Jos et vieläkään näe matkakorttia Walletissa, pyydä apua kortinmyöntäjältä ja ilmoita tapahtumatunnus.

Yritä siirtää fyysisen matkakortin saldo

Voit siirtää fyysisen matkakortin saldon Walletiin seuraavasti:

• Varmista, että käytössäsi on iPhone 7 tai uudempi tai Apple Watch Series 1 tai uudempi. Jos sinulla on iPhone 6, iPhone 6 Plus tai uudempi, toimi kortin luontia Walletissa koskevien ohjeiden mukaan.
  • Varmista, että Pekingin matkakortin saldo on vähintään 25 RMB ja Shanghain matkakortin saldo on yli 20 RMB.

Varmista sen jälkeen, että matkakortti on tasaisella, ei-metallisella pinnalla. Kosketa iPhonen yläosalla matkakortin keskiosaa. Pidä se liikkumattomana korttia vasten, kunnes näet viestin Kortti lisätty. Tämän toiminnon suorittaminen voi kestää muutaman minuutin. Voit myös yrittää pitää matkakorttia ja iPhonea kädessä.

* Pyydä kortinmyöntäjältäsi tietoa matkakorteista, jotka voit lisätä Apple Payhin.

Poista kaikki kortit laitteesta

Lue, miten voit poistaa kaikki kortit laitteistasi.

iPhone ja Apple Watch

Kun olet yhteydessä internetiin, valitse Asetukset > [nimesi] > Tämä [laite] (tai valitse kellosi) > Poista kaikki kortit.

Jos valitset Poista kaikki kortit, laitteesta poistetaan kaikki kortit.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.