Matkakortin lisääminen Applen Lompakkoon Manner-Kiinaa varten iPhonessa tai Apple Watchissa

Lisää matkakortti iPhonen tai Apple Watchin Lompakko-appiin, jotta voit maksaa julkisessa liikenteessä Manner-Kiinassa.

Tarvitset seuraavat asiat, jotta voit käyttää Apple Payta julkisessa liikenteessä Manner-Kiinassa1:

• iPhone 6s tai uudempi, jossa on käytössä Face ID, Touch ID tai pääsykoodi, tai Apple Watch Series 3 tai uudempi, joka on liitetty iPhone 6s:n tai uudemman pariksi.
  • Uusin versio iOS:stä tai watchOS:stä.
  • Apple ID, jolla olet kirjautunut iCloudiin3.
  • China UnionPay -luotto- tai -pankkikortti, jonka olet lisännyt Lompakko-appiin.

Uuden matkakortin lisääminen Applen Lompakkoon

Voit lisätä uuden matkakortin iPhonen tai Apple Watchin Lompakko-appiin. Ensimmäinen lisäämäsi matkakortti asetetaan automaattisesti pikatilaan.2

Uuden matkakortin lisääminen Manner-Kiinaa varten iPhonessa

1. Napauta Lompakko-apissa Lisää-painiketta plusmerkki.
  2. Napauta Matkakortti.
  3. Valitse lisättävä matkakortti tai tee haku sijainnin tai kortin nimen mukaan.
  4. Napauta Jatka. Sinun on mahdollisesti luotava tai päivitettävä 6-numeroinen pääsykoodi.
  5. Valitse matkakortille siirrettävä summa. Jos olet lisäämässä China T-Unionin tai Shanghain matkakorttia, sinulta voidaan tämän lisäksi veloittaa 20 RMB:n palautettava vakuus.
  6. Lisää uusi matkakortti näytöllä annettujen ohjeiden mukaisesti.

Uuden matkakortin lisääminen Manner-Kiinaa varten Apple Watchissa

1. Avaa Lompakko-appi Apple Watchissa.
  2. Vieritä alas ja napauta Lisää kortti.
  3. Napauta Matkakortti.
  4. Valitse lisättävä matkakortti.
  5. Napauta Jatka. Sinun on mahdollisesti luotava tai päivitettävä 6-numeroinen pääsykoodi.
  6. Valitse matkakortille siirrettävä summa. Jos olet lisäämässä China T-Unionin tai Shanghain matkakorttia, sinulta veloitetaan tämän lisäksi 20 RMB:n palautettava vakuus.
  7. Noudata näytöllä näkyviä ohjeita ostoksesi vahvistamiseksi ja uuden matkakortin lisäämiseksi.

Matkakortin siirtäminen iPhonesta Apple Watchiin

Lompakko-apissa oleva matkakortti voi olla vain yhdessä laitteessa kerrallaan, mutta voit siirtää korttia laitteiden välillä.

1. Avaa iPhonessa Apple Watch -appi.
  2. Valitse Oma Apple Watch -välilehdellä Lompakko ja Apple Pay.
  3. Valitse siirrettävän matkakortin vieressä oleva Lisää-painike.

Voit siirtää matkakorttisi takaisin iPhoneen Apple Watch -apilla, kun et ole matkalla.

1. Apple Pay ei ole saatavana alle 13-vuotiaille lapsille. Ikä vaihtelee maa- tai aluekohtaisesti.
  2. Pyydä kortinmyöntäjältäsi tietoa matkakorteista, jotka voit lisätä Apple Payhin.
  3. Jos kirjaudut iCloudista ulos tai poistat Face ID:n, Touch ID:n tai pääsykoodin käytöstä iPhonessa tai Apple Watchissa, kaikki luotto-, pankki- ja matkakortit poistetaan kyseisestä laitteesta. Kun poistat matkakortin jostakin laitteesta, jäljelle jäävä saldo tallennetaan, ja se on siirrettävissä samaan tai toiseen iPhoneen tai Apple Watchiin, josta on muodostettu yhteys verkkoon ja jolla on kirjauduttu iCloudiin samalla Apple ID:llä.
  4. Sijainnistasi riippuen voit ehkä käyttää Apple Watch Series 1:tä tai Apple Watch Series 2:ta. Apple Watch (1. sukupolvi) ja Apple Watch Edition (1. sukupolvi) eivät ole yhteensopivia Apple Payn pikamatkakortin kanssa Manner-Kiinassa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.