Tietoja macOS High Sierra 10.13.4:n päivityksestä

Tätä päivitystä suositellaan kaikille macOS High Sierra -käyttäjille.

macOS High Sierra 10.13.4 -päivitys parantaa Macin vakautta, suorituskykyä ja tietoturvaa, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille.

Päivityksen sisältö:

• Lisää Yrityschat-keskustelujen tuen Viestit-ohjelmassa Yhdysvalloissa.
  • Lisää tuen ulkoisille näytönohjaimille (eGPU:t).
  • Korjaa grafiikan vioittumisongelmia, jotka vaikuttivat tiettyihin ohjelmiin iMac Prossa.
  • Mahdollistaa siirtymisen oikeanpuoleisimpaan avoimeen välilehteen Safarissa komento-9-oikotiellä.
  • Mahdollistaa Safari-kirjanmerkkien lajittelun nimen tai URL-osoitteen perusteella ctrl-klikkauksella ja Järjestämisperuste-valinnalla.
  • Korjaa ongelman, joka saattoi estää verkkolinkin esikatselun näkymisen Viestit-ohjelmassa.
  • Yksityisyyden suojaamiseksi käyttäjätunnukset ja salasanat täytetään automaattisesti vasta sitten, kun ne on valittu verkkolomakkeen kentässä Safarissa.
  • Näyttää varoituksia Safarin älykkäässä hakukentässä, kun käsittelyssä on salasana- tai luottokorttilomakkeitta salaamattomilla verkkosivuilla.
  • Näyttää tietosuojakuvakkeita ja linkkejä, joiden avulla selitetään, miten tietojasi käytetään ja suojataan, kun Applen ominaisuudet pyytävät käyttää henkilökohtaisia tietojasi.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö:

• Ei enää poista käytöstä käyttäjän hyväksymän kernelin laajennuksen lataamista MDM-rekisteröidyissä laitteissa. Jos laitteissa on käytössä DEP-käynnistetty tai käyttäjän hyväksymä MDM-rekisteröinti, ylläpitäjät voivat käyttää kernelin laajennuskäytännön tietosisältöä.
  • Parantaa Spotlight-hakutuloksia tiedostoille, jotka on tallennettu verkkosijainteihin.
  • Arvioi asianmukaisesti ACL:t SMB-jakopisteissä.
  • Lisää --eraseinstall-merkinnän startosinstall-komentoon macOS-asentaja-apissa kohteessa Contents/Resources/startosinstall. Tämän merkinnän avulla voit poistaa ja asentaa macOS:n levylle. Lisätietoja: suorita startosinstall yhdessä --usage-merkinnän kanssa.
  • Päivittää System Image Utilityn sallimaan sellaisten NetInstall-levytiedostojen luomisen, jotka poistavat ja asentavat macOS:n nimettyyn kohdetaltioon.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Lue tämän macOS-päivityksen hankintaohjeet.