Apple Pay on yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitkä iPhone-, iPad-, Apple Watch- ja Mac-mallit ovat yhteensopivia Apple Payn kanssa ja missä voit käyttää niitä ostoihin ja maksuihin.

iPhone

iPhone XR

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone X

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone 7

iPhone 7 Plus

iPhone 6s

iPhone 6s Plus

iPhone 6

iPhone 6 Plus

iPhone SE

Voit käyttää Apple Payta yhteensopivan iPhonen kanssa ostoihin ja maksuihin

iPad

iPad Pro (3. sukupolvi)

iPad (6. sukupolvi)

iPad Pro

iPad (5. sukupolvi)

iPad Air 2

iPad mini 4

iPad mini 3

Voit käyttää Apple Payta yhteensopivan iPadin kanssa ostoihin ja maksuihin

Apple Watch

Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 2

Apple Watch Series 1

Apple Watch (1. sukupolvi)7

Voit käyttää Apple Payta yhteensopivan Apple Watchin kanssa ostoihin ja maksuihin

Mac

Mac-mallit Touch ID -toiminnolla

Vuonna 2012 tai sen jälkeen julkaistut Mac-mallit sekä Apple Pay -toimintoa käyttävä iPhone tai Apple Watch

Voit käyttää Apple Payta yhteensopivan Macin kanssa verkossa tehtäviin maksuihin Safarilla2 ja yrityschatissa.6

1. Jos haluat käyttää Apple Payta Japanissa tehtäviin ostoksiin, tarvitset iPhone 8:n tai uudemman tai Apple Watch Series 3:n tai uudemman. Voit käyttää myös Japanista ostettua iPhone 7:ää, iPhone 7 Plusia tai Apple Watch Series 2:ta. Lue, miten voit selvittää, onko laitteesi ostettu Japanista.
  2. Kiinassa Apple Payta voi käyttää verkossa Safarilla vain soveltuvissa iPhone- ja iPad-malleissa, joissa on iOS 11.2 tai uudempi.
  3. Kaikki iPhone- ja Apple Watch -mallit eivät ole yhteensopivia julkisen liikenteen järjestelmien kanssa Japanissa tai Pekingissä ja Shanghaissa Kiinassa.
  4. Saatavilla vain Yhdysvalloissa. Rahan lähettäminen ja vastaanottaminen Apple Paylla ja Apple Pay Cash -kortilla ovat Green Dot Bankin (FDIC:n jäsen) tarjoamia palveluja. Lue lisätietoja ehdoista.
  5. Kaikki Apple Watch -mallit eivät ole yhteensopivia opiskelijakorttien kanssa Yhdysvalloissa.
  6. Yrityschat on tällä hetkellä beetavaiheessa ja saatavilla ainoastaan Yhdysvalloissa.
  7. Japanissa Apple Watchia (1. sukupolvi) ei voi käyttää kanta-asiakasohjelmissa.