Apple Pay on yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitkä iPhone-, iPad-, Apple Watch- ja Mac-mallit ovat yhteensopivia Apple Payn kanssa ja missä voit käyttää niitä ostoihin ja maksuihin.

iPhone

iPhone X

iPhone 6s

iPhone 8

iPhone 6s Plus

iPhone 8 Plus

iPhone 6

iPhone 7

iPhone 6 Plus

iPhone 7 Plus

iPhone SE

Voit käyttää Apple Payta yhteensopivan iPhonen kanssa ostoihin ja maksuihin

iPad

iPad (6. sukupolvi) iPad Air 2
iPad Pro iPad mini 4
iPad (5. sukupolvi)

iPad mini 3

Voit käyttää Apple Payta yhteensopivan iPadin kanssa ostoihin ja maksuihin

Apple Watch

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 2

Apple Watch Series 1

Apple Watch (1. sukupolvi)

Voit käyttää Apple Payta yhteensopivan Apple Watchin kanssa ostoihin ja maksuihin

Mac

MacBook Pro Touch ID -toiminnolla

Vuonna 2012 tai sen jälkeen julkaistu Mac-malli sekä Apple Pay -toimintoa käyttävä iPhone tai Apple Watch

Voit käyttää Apple Payta yhteensopivan Macin kanssa verkossa tehtäviin maksuihin Safarilla1 ja yrityschatissa.4

1. Kiinassa Apple Payta voi käyttää verkossa Safarilla vain soveltuvissa iPhone- ja iPad-malleissa, joissa on iOS 11.2 tai uudempi.
  2. Kaikki iPhone- ja Apple Watch -mallit eivät ole yhteensopivia julkisen liikenteen järjestelmien kanssa Japanissa tai Pekingissä ja Shanghaissa Kiinassa.
  3. Saatavilla vain Yhdysvalloissa. Rahan lähettäminen ja vastaanottaminen Apple Paylla ja Apple Pay Cash -kortilla ovat Green Dot Bankin (FDIC:n jäsen) tarjoamia palveluja. Lue lisätietoja ehdoista.
  4. Yrityschat on tällä hetkellä beetavaiheessa ja saatavilla ainoastaan Yhdysvalloissa.