Apple Payn kanssa yhteensopivat laitteet

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitkä iPhone-, iPad-, Apple Watch-, Apple Vision Pro- ja Mac-mallit ovat yhteensopivia Apple Payn kanssa ja missä voit käyttää niitä ostoihin ja maksuihin.

Yhteensopivat iPhone-mallit

• iPhone-mallit, joissa on Face ID

• iPhone-mallit, joissa on Touch ID (ei iPhone 5s)

Jos haluat tarkistaa, tukeeko käyttämäsi iPhone Apple Payta, tunnista iPhonen malli.1

Apple Payn käyttäminen yhteensopivan iPhonen kanssa ostoihin ja maksuihin

Yhteensopivat iPad-mallit

• iPad Pro-, iPad Air-, iPad- ja iPad mini -mallit, joissa on Touch ID tai Face ID

Jos haluat tarkistaa, tukeeko käyttämäsi iPad Apple Payta, tunnista iPadin malli.

Apple Payn käyttäminen yhteensopivan iPadin kanssa ostoihin ja maksuihin

Yhteensopivat Apple Watch -mallit

• Apple Watch Series 1 ja uudemmat

Jos haluat tarkistaa, tukeeko käyttämäsi Apple Watch Apple Payta, tunnista Apple Watchin malli.

Apple Payn käyttäminen yhteensopivan Apple Watchin kanssa ostoihin ja maksuihin

Yhteensopivat Mac-mallit

• Mac-mallit Touch ID -toiminnolla

• Vuonna 2012 tai sen jälkeen julkaistut Mac-mallit sekä Apple Pay -toimintoa käyttävä iPhone tai Apple Watch

• Apple Siliconilla varustetut Mac-tietokoneet, joista on muodostettu pari Touch ID:llä varustetun Magic Keyboardin kanssa

Apple Payn käyttäminen yhteensopivan Macin kanssa ostoihin ja maksuihin

Yhteensopivat muut tietokoneet ja laitteet

• Tietokone tai laite, jossa on nykyaikainen verkkoselain

Apple Payn käyttäminen muun yhteensopivan tietokoneen tai laitteen kanssa ostoihin ja maksuihin

• Verkossa muiden valmistajien selaimissa

Yhteensopivat Apple Vision Pro -mallit

• Apple Vision Pro

Käytä Apple Payta yhteensopivassa Vision Prossa ostoja ja maksuja varten

1. Jos haluat käyttää Apple Payta Chilessä ja Vietnamissa tehtäviin ostoksiin, tarvitset iPhone 6:n tai uudemman, jossa on iOS 12.5.2 tai uudempi. Jos haluat käyttää Apple Watchia, tarvitset Watch Series 4:n tai uudemman, jossa on watchOS 9.0 tai uudempi. Apple Watchista on muodostettava laitepari iPhone 8:n tai uudemman kanssa.

2. Jos haluat käyttää Apple Payta Japanissa tehtäviin ostoksiin, tarvitset iPhone 8:n tai uudemman tai Apple Watch Series 3:n tai uudemman. Voit käyttää myös Japanista ostettua iPhone 7:ää, iPhone 7 Plussaa tai Apple Watch Series 2:ta. Lue, miten voit selvittää, onko laitteesi ostettu Japanista.

3. Manner-Kiinassa voit käyttää Apple Payta verkossa Safarilla vain yhteensopivassa iPhonessa tai iPadissa uusimmalla iOS- tai iPadOS-versiolla. Manner-Kiinassa Apple Payta ei voi käyttää muiden valmistajien selaimissa. Alankomaissa Apple Payta voi käyttää verkossa vain yhteensopivilla iPhone- tai iPad-malleilla.

4. Apple Payn käyttö yhteensopivissa muiden valmistajien verkkoselaimissa edellyttää iPhonea tai iPadia, jossa on iOS 18 tai uudempi tai iPadOS 18 tai uudempi. iPhone- ja iPad-käyttäjät voivat käyttää Apple Payta näissä muiden valmistajien verkkoselaimissa skannaamalla koodin iPhonella tai iPadilla. Yhteensopivat selaimet vaativat WebSocket-tuen. Apple Pay on käytettävissä muiden valmistajien verkkoselaimissa vain osallistuvissa verkkokaupoissa, eikä ominaisuus ole saatavilla kaikilla markkina-alueilla.

5. Käytettävissä vain tietyissä kaupungeissa ja liikennejärjestelmissä. Edellyttää yhteensopivaa laitetta ja käyttöjärjestelmäversiota. Lisätietoja on täällä.

6. Apple Cash ‑palvelut tarjoaa Green Dot Bank, FDIC:n jäsen. Apple Inc:n tytäryhtiö Apple Payments Services LLC on Apple Cash ‑tilien palveluntarjoaja Green Dot Bankille. Apple Inc. ja Apple Payments Services LLC eivät ole pankkeja. Lue lisää käyttöehdoista. Käytettävissä ainoastaan Yhdysvalloissa palvelua tukevissa laitteissa. Jos haluat lähettää ja vastaanottaa rahaa Apple Cash -tilillä, sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja asuttava Yhdysvalloissa. Jos olet alle 18-vuotias, perheesi järjestäjä voi määrittää sinulle Apple Cashin osaksi Apple Cash ‑perhetiliään, mutta et ehkä pysty käyttämään ominaisuuksia, jotka edellyttävät tuettua maksukorttia. Turvatarkistukset voivat vaatia enemmän aikaa, ennen kuin varat ovat käytettävissä. Apple Cash ‑perhetileillä voi lähettää tai vastaanottaa enintään 2 000 dollaria kunkin seitsemän päivän jakson aikana. Tap to Cash ‑maksutapahtumilla voi lähettää tai vastaanottaa enintään 2 000 dollaria kunkin seitsemän päivän jakson aikana. Voimassa on myös muita rajoituksia, katso lisätiedot käyttöehdoista. Jos haluat käyttää kaikkia Apple Cash ‑ominaisuuksia, sinulla on oltava palvelua tukeva laite, jossa on Lompakko ja uusin iOS-versio.

7. Käytettävissä vain tietyissä kouluissa. Edellyttää yhteensopivaa laitetta ja käyttöjärjestelmäversiota. Lisätietoja on täällä.

8. Messages for Business otetaan käyttöön joissakin maissa ja joillakin alueilla vaiheittain.

9. Manner-Kiinassa Apple Payn käyttäminen apeissa yhteensopivalla Macilla ei ole mahdollista.

Tarvitset Apple Payn käyttämiseen tuetun kortin ohjelmaan osallistuvalta kortinmyöntäjältä. Jos haluat tarkistaa, onko korttisi Apple Pay -yhteensopiva, ota yhteys kortin myöntäjään. Apple Pay ei ole saatavilla kaikilla markkina-alueilla. Katso Apple Pay ‑maat ja ‑alueet.

Ominaisuudet voivat muuttua. Jotkin ominaisuudet, apit ja palvelut eivät välttämättä ole käytettävissä kaikilla alueilla tai kaikilla kielillä, ja niihin saattaa liittyä laitteisto- ja ohjelmistovaatimuksia. Jos haluat lisätietoja, katso tietoja ominaisuuksien saatavuudesta.

Apple Pay on palvelu, jonka tarjoavat tietyt Applen tytäryhtiöt, kuten on kuvattu Apple Payn tietosuojalausekkeessa. Apple Inc. ja sen tytäryhtiöt eivät ole pankkeja. Kunkin Apple Payssa käytettävän kortin tarjoaa kortin myöntäjä.