Apple Pay on yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitkä iPhone-, iPad-, Apple Watch- ja Mac-mallit ovat yhteensopivia Apple Payn kanssa ja missä voit käyttää niitä ostoihin ja maksuihin.

iPhone

iPhone-mallit, joissa on Face ID

iPhone-mallit, joissa on Touch ID (ei iPhone 5s)

Tarkista iPhone-mallisi ja se, tukeeko mallisi Apple Payta.

Voit käyttää Apple Payta yhteensopivan iPhonen kanssa ostoihin ja maksuihin

iPad

iPad Pro-, iPad Air-, iPad- ja iPad mini-mallit, joissa on Touch ID tai Face ID

Voit käyttää Apple Payta yhteensopivan iPadin kanssa ostoihin ja maksuihin

Apple Watch

Apple Watch Series 1 ja 2 sekä uudemmat

Apple Watch (1. sukupolvi)7

Voit käyttää Apple Payta yhteensopivan Apple Watchin kanssa ostoihin ja maksuihin

Mac

Mac-mallit Touch ID -toiminnolla

Vuonna 2012 tai sen jälkeen julkaistut Mac-mallit sekä Apple Pay -toimintoa käyttävä iPhone tai Apple Watch

Voit käyttää Apple Payta yhteensopivan Macin kanssa verkossa tehtäviin maksuihin Safarilla2 ja yrityschatissa.6

1. Jos haluat käyttää Apple Payta Japanissa tehtäviin ostoksiin, tarvitset iPhone 8:n tai uudemman tai Apple Watch Series 3:n tai uudemman. Voit käyttää myös Japanista ostettua iPhone 7:ää, iPhone 7 Plussaa tai Apple Watch Series 2:ta. Lue, miten voit selvittää, onko laitteesi ostettu Japanista.
  2. Manner-Kiinassa Apple Payta voi käyttää verkossa Safarilla vain soveltuvissa iPhone- ja iPad-malleissa, joissa on iOS 11.2 tai uudempi. Alankomaissa Apple Payta voi käyttää verkossa vain yhteensopivilla iPhone- tai iPad-malleilla.
  3. Kaikki iPhone- ja Apple Watch -mallit eivät ole yhteensopivia julkisen liikenteen järjestelmien kanssa Japanissa tai Manner-Kiinan Pekingissä ja Shanghaissa.
  4. Saatavilla vain Yhdysvalloissa. Rahan lähetys- ja vastaanottopalvelun Apple Paylla ja Apple Cash -kortilla tarjoaa Green Dot Bank (FDIC:n jäsen). Lue lisätietoja ehdoista.
  5. Kaikki Apple Watch -mallit eivät ole yhteensopivia opiskelijakorttien kanssa Yhdysvalloissa.
  6. Yrityschat on tällä hetkellä beetavaiheessa. Yrityschat otetaan käyttöön joissain maissa vaiheittain.
  7. Japanissa Apple Watchia (1. sukupolvi) ei voi käyttää kanta-asiakasohjelmissa.