iCloud-kuvakokoelman kopiointi toiseen palveluun

Voit pyytää, että iCloud-kuviesi (Apple ID:hesi liitetyt kuvat ja videot) kopio siirretään toiseen palveluun.

Tämä palvelu on saatavilla asiakkaille yli 240 maassa eri puolilla maailmaa Google Kuvat -palveluun siirtoa varten.

Voit pyytää iCloud-kuviin tallentamiesi kuvien ja videoiden siirtämistä Google Kuvat -palveluun. Kuvien ja videoiden siirto iCloud-kuvista ei poista tai muuta Applelle tallentamaasi sisältöä, mutta kopio niistä lähetetään toiseen palveluun.

Siirtoprosessi kestää 3–7 päivää. Käytämme tämän ajan kuvien siirtämiseen sekä sen vahvistamiseen, että sinä teit siirtopyynnön.

Jotkin iCloud-kuvissa saatavilla olevista tiedoista tai muodoista, kuten älykkäät albumit, Live Photo -kuvat ja jotkin RAW-tiedostot, eivät ehkä ole saatavilla, kun siirrät sisältöä toiseen palveluun. Alla on tarkempia tietoja siitä, mitä tietoja siirretään.

Ennen kuvien tai videoiden siirtopyynnön tekemistä

Ennen kuin pyydät iCloud-kuvien sisällön siirtoa, varmista seuraavat asiat:

• Tallennat kuvia ja videoita Applen iCloud-kuviin.

• Apple ID:ssäsi on käytössä kaksiosainen todennus.

• Sinulla on Google-tili Google Kuvat -palvelun käyttöä varten.

• Google-tililläsi on riittävästi tallennustilaa siirtoa varten.

Jos lisäät kuvia tai videoita iCloud-kuviin ennen tiedonsiirron alkamista, tarvitset vastaavasti lisää tallennustilaa Google-tilillesi, jotta siirto onnistuu. Jos Google-tililtäsi loppuu tallennustila siirron aikana, kaikkia kohteitasi ei siirretä. Jos lisäät, päivität tai poistat sisältöä sen jälkeen, kun siirto on jo alkanut, tai kuvien tai videoiden lähetys on edelleen käynnissä, muutokset tai lisäykset eivät ehkä sisälly siirtoon.

iCloud-kuvien sisällön siirtopyynnön tekeminen

iCloud-kuviin tallennettujen kuvien ja videoiden siirtopyynnön aloittaminen:

1. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi osoitteessa privacy.apple.com.

2. Valitse Siirrä kopio tiedoistasi.

3. Suorita pyyntö loppuun noudattamalla kehotteita.

Sinua pyydetään kirjautumaan Google-tilillesi siirron aloittamista varten.

Saat sähköpostiisi ilmoituksen siirtopyynnöstäsi sekä toisen sähköpostiviestin, kun siirto on valmis. Jos valokuvia ja videoita on jo ehditty siirtää Google Kuvat -palveluun ja perut siirtopyynnön ennen kuin siirto on valmis, jo siirretyt kuvat ja videot jäävät palveluun. Voit tarkistaa pyyntösi tilan osoitteessa privacy.apple.com/account.

Tietoja siirretyistä kuvista ja videoista

Vain iCloud-kuviin* tallennettu sisältö siirretään. Kuvat ja videot siirretään joko niiden alkuperäisessä muodossa tai alan standardien mukaisissa muodoissa, jotka ovat helposti avattavissa ja luettavissa. Joissakin tapauksissa saatat huomata, että siirto ei sisältänyt kaikkia haluamiasi kuvia, videoita tai muotoja. Tämä voi johtua muutamista eri syistä.

• Siirto sisältää kopiot kuvista ja videoista, jotka on tallennettu iCloud-kuviin ja jotka on liitetty Apple ID:hesi. Siirrettävät tiedostomuodot: .jpg, .png, .webp, .gif, jotkin RAW-tiedostot, .mpg, .mod, .mmv, .tod, .wmv, .asf, .avi, .divx, .mov, .m4v, .3gp, .3g2, .mp4, .m2t, .m2ts, .mts sekä .mkv-tiedostot.

• Vain kuvien uusimmat muokatut versiot siirretään, eikä siirto koske alkuperäisiä kuvia. Kaksoiskappaleet ilmenevät vain yhtenä kuvana.

• Kuvat siirretään albumeissaan aina, kun se on mahdollista. Videot siirretään erikseen ilman albumeita.

• Kun albumit ja videot on siirretty Googlen palveluun, niiden tiedostonimet alkavat näin: ”Kopio tiedostosta”.

• Määrättyä sisältöä, muun muassa jaettuja ja älykkäitä albumeja, kuvavirtasisältöä, Live Photo -kuvia, tiettyä metadataa sekä muihin kansioihin tai sijainteihin tallennettuja kuvia ja videoita, ei siirretä.

Google-tilisi kokonaistallennustila otetaan huomioon, kun iCloud-kuvien sisältö siirretään Google Kuvat -palveluun. Google Kuvat -palvelun rajoituksen mukaisesti yhdessä albumissa voi olla korkeintaan 20 000 kuvaa. Jos siirrät albumin, jossa on yli 20 000 kuvaa, rajoituksen ylittävät kuvat siirretään, mutta niitä ei lisätä kyseiseen albumiin.

On myös mahdollista, että haluamasi tiedot eivät ole siirrettävässä muodossa tai että tietoja on säilytetty vain hyvin lyhyen ajan, eikä niitä ole enää palvelimillamme. Apple pyrkii vahvasti ylläpitämään tarkkuutta ja yhtenäisyyttä, joten tiliisi liittyvät tiedot ja vastauksemme tietopyyntöihin saattavat muuttua, kun tallennus- ja keräystapamme muuttuvat. Apple pyrkii keräämään ja tallentamaan vain käyttämiesi palveluiden tarjoamiseen vaadittavan määrän tietoja. Lue lisätietoja Applen tietosuojakäytännöstä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.