Applen kautta tallennettujen henkilökohtaisten tietojen ymmärtäminen ja hallitseminen

Osana sitoutumistamme tietosuojaasi teemme Applen kautta tallentamiesi tietojen tarkastelemisesta ja hallitsemisesta helpompaa kuin koskaan ennen.

Tieto- ja tietosuojatyökalut

Olemme lisänneet Apple ID -tilisivullesi uusia tieto- ja tietosuojatyökaluja. Kirjaudu Apple ID -tilisivullesi Macissa, Windows-tietokoneessa tai iPadissa. Vieritä sitten alas Tiedot ja tietosuoja -kohtaan asti ja valitse Tietojen hallinta.

Toimintojen saatavuudesta riippuen maassasi tai alueellasi voit

Saatavuus maassasi tai alueellasi

Tieto- ja tietosuojan omatoimityökalut ovat kokonaisuudessaan nyt asiakkaiden käytettävissä Euroopan unionin alueella, Islannissa, Liechtensteinissa, Norjassa ja Sveitsissä. Tarkoituksenamme on tarjota nämä toiminnot tulevina kuukausina kaikille asiakkaille maailmanlaajuisesti.

Toistaiseksi muiden maiden ja alueiden asiakkaat voivat pyytää tietojensa korjaamista tai tilinsä ja siihen liitettyjen tietojen poistamista pysyvästi. Jos asut maassa tai alueella, jota ei ole yllä olevassa luettelossa, voit silti pyytää kopion Applen kautta tallentamistasi tiedoista ottamalla meihin yhteyttä.

Tietosuojan parantamisen lisätoimet

Varmistaaksemme, että täytämme omat korkeat vaatimuksemme, jotka liittyvät tietojesi tallentamiseen puolestasi, olemme suorittaneet laajan selvityksen tapauksista, joissa keräämme ja säilytämme tietojasi. Siksi Applen tuotteet sisältävät nyt uudet ja päivitetyt tieto- ja tietosuojailmoitukset, joiden ansiosta sinun on helpompaa kuin koskaan ennen ymmärtää, miten Apple käyttää henkilökohtaisia tietojasi. Näytämme nämä ilmoitukset sinulle aina, kun kirjaudut Apple ID:lläsi tai otat käyttöön uusia ominaisuuksia, jotka käyttävät tietojasi.

Olemme ylpeitä sitoutumisestamme tietosuojaasi, ja sovellamme edelleen alan johtavaa sisäänrakennetun tietosuojan standardia, jotta hienoista kokemuksista ei tarvitse nauttia tietosuojan ja turvallisuuden kustannuksella. Lisätietoja saat osoitteesta apple.com/fi/privacy.