Applen kautta tallennettujen henkilökohtaisten tietojen ymmärtäminen ja hallitseminen

Osana sitoutumistamme tietosuojasi takaamiseen teemme Applen kautta tallentamiesi tietojen tarkastelemisesta ja hallitsemisesta helpompaa kuin koskaan ennen.

Tieto- ja tietosuojatyökalut

Kirjaudu Apple ID:lläsi osoitteessa privacy.apple.com. Siellä voit käyttää tietosuojan hallintatyökaluja tietojen ja tietosuojan sivulla.

Tarjoamme kattavat omatoimiset työkalut asiakkaille yli 240 maassa ja alueella ympäri mailmaa. Voit hyödyntää niitä esimerkiksi seuraavasti:

• Hanki kopio Apple ID:hesi liitetyistä tiedoista, jotka on tallennettu Applen kautta.
  • Poista Apple ID:si käytöstä väliaikaisesti.
  • Poista Apple ID ja siihen liitetyt tiedot pysyvästi.
  • Pyydä henkilökohtaisten tietojesi korjaamista.
  • Lue lisätietoja Applen keräämistä tietotyypeistä.

Lisätietoja

Varmistaaksemme, että täytämme omat korkeat vaatimuksemme, jotka liittyvät tietojesi tallentamiseen puolestasi, olemme suorittaneet laajan selvityksen tapauksista, joissa keräämme ja säilytämme tietojasi. Siksi Applen tuotteet sisältävät nyt uudet ja päivitetyt tieto- ja tietosuojailmoitukset, joiden ansiosta sinun on helpompaa kuin koskaan ennen ymmärtää, miten Apple käyttää henkilökohtaisia tietojasi. Näytämme nämä ilmoitukset sinulle aina, kun kirjaudut Apple ID:lläsi tai otat käyttöön uusia ominaisuuksia, jotka käyttävät tietojasi. Nämä tiedot ovat saatavilla myös osoitteessa www.apple.com/fi/legal/privacy/data

Olemme ylpeitä sitoutumisestamme tietosuojaasi, ja sovellamme edelleen alan johtavaa sisäänrakennetun tietosuojan standardia, jotta hienoista kokemuksista ei tarvitse nauttia tietosuojan ja turvallisuuden kustannuksella. Saat lisätietoja osoitteesta apple.com/fi/privacy.