Applen kautta tallennettujen henkilökohtaisten tietojen ymmärtäminen ja hallitseminen

Osana sitoutumistamme tietosuojasi suojaamiseen teemme Applen kautta tallentamiesi tietojen tarkastelemisesta ja hallitsemisesta helpompaa kuin koskaan ennen.

Tieto- ja tietosuojatyökalut

Olemme lisänneet Apple ID -tilisivullesi uusia tieto- ja tietosuojatyökaluja. Kirjaudu Apple ID -tilisivullesi Macissa, Windows-tietokoneessa, iPhonessa tai iPadissa. Vieritä sitten alas Tietosuoja-kohtaan asti ja valitse Tietosuojan hallinta.

Tieto- ja tietosuojan omatoimityökalut ovat kokonaisuudessaan nyt asiakkaiden käytettävissä yli 240 maassa ympäri maailmaa:

Tietosuojan parantamisen lisätoimet

Varmistaaksemme, että täytämme omat korkeat vaatimuksemme, jotka liittyvät tietojesi tallentamiseen puolestasi, olemme suorittaneet laajan selvityksen tapauksista, joissa keräämme ja säilytämme tietojasi. Siksi Applen tuotteet sisältävät nyt uudet ja päivitetyt tieto- ja tietosuojailmoitukset, joiden ansiosta sinun on helpompaa kuin koskaan ennen ymmärtää, miten Apple käyttää henkilökohtaisia tietojasi. Näytämme nämä ilmoitukset sinulle aina, kun kirjaudut Apple ID:lläsi tai otat käyttöön uusia ominaisuuksia, jotka käyttävät tietojasi.

Olemme ylpeitä sitoutumisestamme tietosuojaasi, ja sovellamme edelleen alan johtavaa sisäänrakennetun tietosuojan standardia, jotta hienoista kokemuksista ei tarvitse nauttia tietosuojan ja turvallisuuden kustannuksella. Lisätietoja on saatavilla osoitteessa apple.com/fi/privacy.