Jos Windows-tukiohjelmistoa ei asenneta Boot Camp -apurin asentamisen jälkeen

Lue, mitä tehdä, jos Windows-tukiohjelmiston asentaja ei käynnisty automaattisesti Boot Camp -apurin suorittamisen jälkeen.

Boot Camp -apurin suorittamisen jälkeen Macisi käynnistyy Windowsiin ja käynnistää Windows-tukiohjelmiston asentajan. Tämä ohjelmisto toimittaa ohjaimet, joiden avulla Mac suorittaa Windowsin.

Joissakin tapauksissa Boot Camp -apuri ei käynnistä asentajaa automaattisesti. Jos kohtaat seuraavia ongelmia Windowsia käytettäessä, se saattaa johtua siitä, että Windows-tukiohjelmiston asennus ei onnistunut:

• Näyttöön tulee virheilmoitus, jonka mukaan Applen ohjelmistopäivitys on lakannut toimimasta.
  • Yksi tai useampi näyttötarkkuus puuttuu tai ei ole käytettävissä näytölle Windowsissa.
  • Sisäisen näytön kirkkautta ei voi säätää Windowsissa.
  • Applen hiiri, ohjauslevy tai näppäimistö ei toimi Windowsissa. (Huomaa, että Force Touch ei toimi Windowsissa.)
  • Macin sisäisistä kaiuttimista ei kuulu ääntä, kun Windows on käytössä.
  • Macin sisäistä mikrofonia tai kameraa ei tunnisteta, kun Windows on käytössä.

Voit korjata nämä ongelmat asentamalla Windows-tukiohjelmiston manuaalisesti.

Windows-tukiohjelmiston asentaminen manuaalisesti

Jos kohtaat yllä mainittuja ongelmia – tai jos huomaat, ettei Windows-tukiohjelmiston asennus onnistunut Boot Camp -apurin avulla – voit suorittaa asentajan noudattamalla näitä ohjeita.

Koska Windows-ohjaimia ei ole vielä asennettu, saatat huomata USB-hiiren helpottavan navigointia.

1. Siirry OSXRESERVED-osioon, joka on yleensä D-asema.
  2. Avaa BootCamp-kansio OSXRESERVED-osiossa ja käynnistä Setup-tiedosto. Varmista, että suoritat käyttöönoton BootCamp-kansiosta etkä mistään muusta sijainnista.
  3. Viimeistele Windows-tukiohjelmiston asennus Boot Campille noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Vaihtoehtoisesti voit suorittaa asentajan kirjoittamalla D:\BootCamp\setup.exe komentoriville.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.