Jos Boot Camp -asentaja ei avaudu Boot Camp -apurin käyttämisen jälkeen

Jos Boot Camp -asentaja ei avaudu automaattisesti, kun Mac käynnistyy Windowsissa ensimmäistä kertaa, toimi seuraavasti.

Kun olet käyttänyt Boot Camp -ajuria Windowsin asentamiseen Macille, Macin pitäisi käynnistyä Windowsissa ja avata Boot Camp -asentaja automaattisesti Tervetuloa Boot Camp -asentajaan -ikkunaan. Tietyissä olosuhteissa asentaja ei ehkä aukea automaattisesti. Avaa se manuaalisesti ja suorita Windowsin tukiohjelmiston (ajureiden) asentamisprosessi loppuun toimimalla seuraavasti.

Avaa asentaja BootCamp-kansiosta

Koska Windowsin ajureita ei ole asennettu, voi olla helpompaa käyttää USB-hiirtä tai -näppäimistöä Bluetooth-käyttöisten sijaan, kunnes prosessi on valmis.

1. Avaa Resurssienhallinnasta OSXRESERVED-osio, joka on yleensä D-asema.

Jos sinulla ei ole tätä OSXRESERVED-osiota, toimi Windowsin tukiohjelmiston lataus- ja asennusohjeiden mukaan tämän artikkelin ohjeiden sijaan.

2. Avaa ensin BootCamp-kansio ja sitten Asetukset. Avaa asetukset vain tästä kansiosta, ei mistään muusta sijainnista.*
  3. Jos sinulta kysytään, sallitko Boot Campin tekevän muutoksia laitteeseesi, klikkaa Kyllä.
  4. Aloita asennus valitsemalla Korjaa.
  5. Kun asennus on valmis, valitse ensin Valmis ja sitten Kyllä, kun sinua pyydetään käynnistämään Mac uudelleen.

*Voit halutessasi avata Asetukset kirjoittamalla komentoriville D:\BootCamp\setup.exe.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.