Jos Apple TV:n kaukosäädin on kadonnut

Tarvitset Apple TV:n hallintaan kaukosäätimen. Jos Apple TV:n mukana toimitettu kaukosäädin on kadonnut, voit hallita Apple TV:tä iOS-laitteella tai ostaa uuden kaukosäätimen.

Apple TV:n hallinta iOS-laitteella

Tarkista ennen aloittamista seuraavat asiat:

• Varmista, että Apple TV on liitetty televisioon, sen virta on kytketty ja se on yhdistetty kotisi Wi-Fi-verkkoon.
  • Jos Apple TV on kytketty pois päältä, voit kytkeä sen päälle ilman kaukosäädintä. Tee tämä irrottamalla Apple TV virtalähteestä ja liittämällä se sitten uudelleen.
  • Jos sinulla on uusi Apple TV, jonka asetuksia ei ole määritetty, liitä Apple TV Ethernet-kaapelilla Wi-Fi-reitittimeen.

Ota sitten Apple TV Remote -kaukosäädin Ohjauskeskuksessa tai Apple TV Remote -apissa käyttöön.

Apple TV Remote -kaukosäätimen käyttäminen Ohjauskeskuksessa

Jos olet määrittänyt iOS-laitteen Apple TV:n hallintaan, Apple TV Remote lisätään automaattisesti Ohjauskeskukseen, kun päivität iOS 12:een tai uudempaan.

Jos et ole määrittänyt iOS-laitetta Apple TV:n hallintaan tai sinulla on aiempi iOS-versio, toimi seuraavasti:

1. Varmista, että iOS-laite on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Apple TV.
  2. Lisää Apple TV Remote -kaukosäädin Ohjauskeskukseen ja avaa sitten Ohjauskeskus.
  3. Napauta  ja valitse sitten Apple TV.
  4. Kirjoita iOS-laitteeseen ilmestyvä nelinumeroinen koodi Apple TV:seen, jos sinua pyydetään tekemään niin.

Ohjauskeskuksessa Apple TV Remote -kaukosäädin toimii ainoastaan Apple TV 4K:lla ja Apple TV:llä (4. sukupolvi). Jos sinulla on Apple TV (3. sukupolvi), voit käyttää Apple TV Remote -appia Apple TV:n hallintaan.

Apple TV Remote -apin käyttäminen

1. Lataa Apple TV Remote -appi App Storesta iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.
  2. Varmista, että iOS-laite on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Apple TV.
  3. Avaa Apple TV Remote -appi, napauta Lisää Apple TV ja napauta sitten Apple TV:tä.
  4. Kirjoita iOS-laitteeseen ilmestyvä nelinumeroinen koodi Apple TV:seen, jos sinua pyydetään tekemään niin.

Uuden kaukosäätimen ostaminen

Voit myös ostaa Apple TV:tä varten uuden Siri Remote- tai Apple TV Remote -kaukosäätimen Apple Online Storesta, Apple Storesta tai muulta jälleenmyyjältä.