Jos Apple TV:n kaukosäädin on kadonnut

Tarvitset Apple TV:n hallintaan kaukosäätimen. Jos Apple TV:n mukana toimitettu kaukosäädin on kadonnut, voit hallita Apple TV:tä iOS-laitteella tai ostaa uuden kaukosäätimen.

Apple TV:n hallinta iOS-laitteella

Tarkista ennen aloittamista seuraavat asiat:

• Varmista, että Apple TV on liitetty televisioon, sen virta on kytketty ja se on yhdistetty kotisi Wi-Fi-verkkoon.
  • Jos Apple TV on kytketty pois päältä, voit kytkeä sen päälle ilman kaukosäädintä. Tee tämä irrottamalla Apple TV virtalähteestä ja liittämällä se sitten uudelleen.
  • Jos sinulla on uusi Apple TV, jonka asetuksia ei ole määritetty, liitä Apple TV Ethernet-kaapelilla Wi-Fi-reitittimeen.

Ota sitten Apple TV Remote käyttöön Ohjauskeskuksessa toimimalla alla olevien ohjeiden mukaan.

Apple TV Remoten käyttäminen Ohjauskeskuksessa

Jos olet määrittänyt iOS-laitteen Apple TV:n hallintaan, Apple TV Remote lisätään automaattisesti Ohjauskeskukseen, kun päivität iOS 12:een tai uudempaan.

Jos et ole määrittänyt iOS-laitetta Apple TV:n hallintaan tai sinulla on aiempi iOS-versio, toimi seuraavasti:

1. Varmista, että iOS-laite on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Apple TV.
  2. Lisää Apple TV Remote Ohjauskeskukseen ja avaa sitten Ohjauskeskus.
  3. Napauta  ja valitse sitten Apple TV.
  4. Kirjoita iOS-laitteeseen ilmestyvä nelinumeroinen koodi Apple TV:hen, jos sinua pyydetään tekemään niin.

Ohjauskeskuksessa Apple TV Remote toimii Apple TV 4K:n, Apple TV HD:n ja Apple TV:n (3. sukupolvi) kanssa.

Uuden kaukosäätimen ostaminen

Voit myös ostaa Apple TV:tä varten uuden Siri Remote- tai Apple TV Remote -kaukosäätimen Apple Online Storesta, Apple Storesta tai muulta jälleenmyyjältä.

Lisätietoja

• Jos sinulla on toisen Apple TV:n kaukosäädin, voit ehkä hallita nykyistä Apple TV:täsi kyseisellä kaukosäätimellä. Ohjeita Apple TV:n kaukosäätimen käyttöön.
  • Jos Apple TV 4K:n tai Apple TV HD:n kaukosäädin ei toimi, yritä ladata kaukosäädin.
  • Joissakin televisioissa et ehkä pysty hallitsemaan äänenvoimakkuutta Apple TV Remotella Ohjauskeskuksessa.