Jos Apple TV:n kaukosäädin on kadonnut

Jos Apple TV 4K:n tai Apple TV:n (4. sukupolvi) kaukosäädin on kadonnut, voit hallita Apple TV:tä iOS-laitteella.

Apple TV:n hallinta iOS-laitteella

Varmista, että Apple TV on yhdistetty televisio- ja Wi-Fi-verkkoon.

• Jos Apple TV on kytketty pois päältä, voit kytkeä sen päälle ilman kaukosäädintä. Tee tämä irrottamalla Apple TV virtalähteestä ja liittämällä se sitten uudelleen.
  • Jos sinulla on uusi Apple TV, jonka asetuksia ei ole määritetty, liitä Apple TV Ethernet-kaapelilla Wi-Fi-reitittimeen.

Ota sitten Apple TV Remote -kaukosäädin Ohjauskeskuksessa tai Apple TV Remote -apissa käyttöön.

Apple TV Remote -kaukosäätimen käyttäminen Ohjauskeskuksessa

1. Varmista, että iOS-laite on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Apple TV.
  2. Lisää Apple TV Remote -kaukosäädin Ohjauskeskukseen ja avaa sitten Ohjauskeskus.
  3. Napauta  ja valitse sitten Apple TV.
  4. Kirjoita iOS-laitteeseen ilmestyvä nelinumeroinen koodi Apple TV:seen, jos sinua pyydetään tekemään niin.

Apple TV Remote -apin käyttäminen

1. Varmista, että iOS-laite on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Apple TV.
  2. Lataa Apple TV Remote -appi App Storesta.
  3. Avaa Apple TV Remote -appi, napauta Lisää Apple TV ja napauta sitten Apple TV:tä.
  4. Kirjoita iOS-laitteeseen ilmestyvä nelinumeroinen koodi Apple TV:seen, jos sinua pyydetään tekemään niin.

Uuden kaukosäätimen ostaminen

Voit myös ostaa Apple TV:tä varten uuden Siri Remote- tai Apple TV Remote -kaukosäätimen Apple Online Storesta, Apple Storesta tai muulta jälleenmyyjältä.