Jos olet kadottanut Apple TV ‑kaukosäätimen

Voit etsiä Apple TV Remoten, Siri Remoten (2. sukupolvi) ja niitä uudemman iPhonen avulla. Voit myös käyttää Apple TV Remotea Ohjauskeskuksesta tai vaihtaa kaukosäätimen.

Siri Remoten, Apple TV Remoten (2. sukupolvi) ja niitä uudemman etsiminen iPhonen avulla

Kaukosäätimen etsiminen iPhonen avulla edellyttää, että iPhonessa on iOS 17 tai sitä uudempi ja Apple TV:ssä on tvOS 17 tai sitä uudempi.

1. Avaa Ohjauskeskus iPhonesta.
    • Jos käytössäsi on iPhone X tai sitä uudempi, pyyhkäise alaspäin näytön oikeasta yläkulmasta.
    • Jos käytössäsi on iPhone SE, iPhone 8 tai niitä vanhempi, pyyhkäise ylöspäin näytön alareunasta.
  2. Napauta Apple TV Remote.
  3. Napauta laiteluetteloa ja napauta sitten kadonneen kaukosäätimen vierestä Etsi.
    iOS:n Apple TV Remotessa Etsi-painike näkyy liitetyn laitteen vieressä
  4. Etsi kaukosäädin noudattamalla iPhonessa näkyviä ohjeita. Näytön ympyrä suurenee ja teksti siirtyy aina lähemmäs sen mukaan, mitä lähemmäs tulet kaukosäädintä.
    iPhonen näytössä näkyy iso sininen ympyrä ja lähellä-sana

Apple TV Remoten käyttäminen Ohjauskeskuksesta

Jos olet kadottanut Apple TV 4K:n tai Apple TV HD:n kaukosäätimen, voit ottaa käyttöön Apple TV Remoten iPhonessa tai iPadissa ja käyttää sitä.

Apple TV ‑kaukosäätimen vaihtaminen

• Jos sinulla on Apple TV 4K tai Apple TV HD, voit käyttää Siri Remote- (1. sukupolvi tai uudempi), Apple TV Remote- (1. sukupolvi tai uudempi) tai Apple Remote -kaukosäädintä.
  • Jos sinulla on Apple TV (3. sukupolvi), sinun täytyy käyttää Apple Remote -kaukosäädintä.

Lue lisätietoja Apple TV -kaukosäätimesi mallin tunnistamisesta

Voit myös ostaa uuden kaukosäätimen Apple TV:llesi Apple Online Storesta, Apple Storesta tai muulta jälleenmyyjältä. Voit myös katsoa, miten voit käyttää verkkopohjaista kaukosäädintä Apple TV:n kanssa.