Jos et löydä tai voi asentaa Androidin Apple Music -appia

Tiedossa on ongelma, jonka vuoksi Apple Music ja muut apit eivät aina näy Google Play Kaupassa, kun laitteessa on käytössä tietyt näytön tarkkuusasetukset. Jos löydät Apple Musicin ongelmallisen laitteen Google Play Kaupasta, saatat nähdä virheviestin, jonka mukaan Apple Music ei ole yhteensopiva laitteesi kanssa.

Jos et löydä Apple Musicia tai Google Play ilmoittaa sen olevan yhteensopimaton laitteesi kanssa, kokeile Android-laitteen tarkkuusasetusten muuttamista noudattamalla alla olevia ohjeita. Voit myös ladata apin suoraan Applen verkkosivustolta.

Tarkkuusasetusten muuttaminen

1. Siirry Android-laitteen kohtaan Asetukset > Näyttö > Näytön tarkkuus.
    Polku näytön tarkkuusasetuksiin saattaa olla eri laitteessasi.
  2. Ota laitteesi näytön tarkkuuden oletusasetus käyttöön. Jos et ole varma oletusasetuksesta, kokeile vaihtoehtoa FHD+. Jos FHD+ ei toimi, kokeile vaihtoehtoa WQHD+.
  3. Tyhjennä välimuistisi sekä tietosi Google Play Kaupasta. Lue, miten apin välimuisti ja tiedot tyhjennetään.
  4. Avaa laitteesi Google Play Kauppa -appi ja etsi Apple Music.

Jos et vieläkään löydä tai voi asentaa Apple Music -appia, nollaa näytön asetukset nollaamalla asetuksesi.

Kun tyhjennät Google Play Kaupan välimuistin ja tiedot, osa appiasetuksistasi saattaa muuttua. Tarkista asetukset jälkikäteen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.