Jos näet vihreitä pikseleitä toistaessasi iTunes Storesta ostettua videosisältöä

Päivitä macOS.

Saatat nähdä vihreitä pikseleitä tai kuva saattaa vääristyä, kun toistat iTunes Storesta ostettua videosisältöä Macissa, jos

• asensit macOS High Sierran eri taltioon kuin se, josta käynnistit ja joka käyttää macOS:n aiempaa versiota tai
  • asensit macOS High Sierran tietokoneeseesi ja asensit sitten OS X Yosemiten tai aiemman uudelleen.

Ratkaise ongelma noudattamalla alla olevia ohjeita.

Ongelman ratkaiseminen

Jos käytössäsi on macOS High Sierra, Sierra tai OS X El Capitan, asenna kaikki kyseiselle käyttöjärjestelmälle saatavilla olevat päivitykset.

Jos käytössäsi on OS X Yosemite tai aiempi, lue, miten macOS High Sierraan päivitetään Macin App Storen kautta.

Lisäohjeet

Jos yllä mainitut ohjeet eivät ratkaisseet sisällön toistamiseen liittyvää ongelmaa, ota yhteys Apple-tukeen tai siirry osoitteeseen reportaproblem.apple.com.

Lisätietoja HD-videosisällön lataamisesta ja katselemisesta.