32-bittisten appien yhteensopivuus macOS High Sierra 10.13.4:n ja uudempien kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan 64-bittiseen teknologiaan siirtymisestä ja siitä, miten se vaikuttaa 32-bittisiin appeihin.

Apple aloitti Macissa siirtymisen 64-bittiseen laitteisto- ja ohjelmistotekniikkaan yli kymmenen vuotta sitten, ja kaikissa moderneissa Maceissa on nyt tehokkaat 64-bittiset prosessorit, joilla voi käyttää edistyksellisiä 64-bittisiä appeja. Nämä apit voivat käyttää huomattavasti enemmän muistia, nopeuttaa järjestelmän toimintaa ja hyödyntää nykypäivän Macien käyttökokemusta parantavia tekniikoita.

Apple on tehnyt yhteistyötä kehittäjien kanssa tukeakseen heidän appiensa siirtämistä uuteen tekniikkaan, ja vuonna 2018 Apple ilmoitti heille, että macOS Mojave on viimeinen macOS:n versio, jossa 32-bittisiä appeja voi käyttää. macOS Catalinasta alkaen 32-bittiset apit eivät enää ole yhteensopivia macOS:n kanssa.

Jos saat ilmoituksen 32-bittisestä apista

Näet jonkin seuraavista ilmoituksista, kun yrität avata 32-bittisen apin:

[apin nimi] on päivitettävä.

Tämän apin kehittäjän on päivitettävä appi, jotta se toimii tässä macOS:n versiossa. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä kehittäjään.

[apin nimi] ei ole optimoitu Macillesi, ja se pitää päivittää.

Tämä appi ei toimi macOS:n tulevien versioiden kanssa, ja se on päivitettävä yhteensopivuuden parantamiseksi. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä kehittäjään.

Kun asennat macOS:ää, saatat nähdä luettelon viimeksi käytetyistä 32-bittisistä apeista. Voit tarkistaa tämän luettelon, ennen kuin päätät jatkaa asennusta. Saatat nähdä myös jokaisen Finderissa olevan 32-bittisen apin kuvakkeen päällä kieltomerkinNo alt supplied for Image, joka osoittaa, että kyseisiä appeja ei voi avata.

Ota kaikkien 32-bittisten appien tapauksessa yhteyttä apin kehittäjään ja selvitä, onko apista saatavilla tai suunnitteilla päivitettyä versiota.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.