Kuvaprojektien luominen muun valmistajan laajennusten avulla Kuvat-ohjelmassa

Laajennusten avulla voit luoda kirjoja, kortteja, verkkosivustoja, diaesityksiä, seinäkoristeita, valokuvalahjoja ja paljon muuta macOS:n Kuvat-ohjelmassa.

Kuvat-ohjelman muun valmistajan laajennukset tuovat käyttöön lisää vaihtoehtoja Applen omien kirja-, kalenteri-, kortti-, diaesitys- ja painotuotetoimintojen lisäksi. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit muokata kuvia muun valmistajan laajennusten avulla Kuvat-ohjelman macOS-versiossa.

Kuvat-laajennuksen asentaminen

1. Avaa Kuvat. Valitse Tiedosto > Luo ja sitten Lisää.
  2. Mac App Store avaa valikoiman muun valmistajan projektilaajennusohjelmia, jotka ovat yhteensopivia Kuvat-ohjelman kanssa. Voit selata käytettävissä olevia ohjelmia ja lukea niistä lisää klikkaamalla niitä.
  3. Valitsemalla Mac App Storen Asenna-vaihtoehdon voit ladata laajennuksen Maciin.
  4. Palaa Kuvat-ohjelmaan ja valitse Tiedosto > Luo.

Projektin luominen Kuvat-projektilaajennusten avulla

1. Valitse Kuvat-kirjastosta muisto, albumi tai yksittäisiä kuvia, jotka haluat sisällyttää projektiin.
  2. Valitse Tiedosto > Luo tai klikkaa Kuvat-ohjelman sivupalkin Omat projektit -kohdan vierestä .
  3. Valitse projektilaajennus, jota haluat käyttää.
  4. Kun käytät laajennusta ensimmäisen kerran, näyttöön tulee valintaikkuna, jossa pyydetään lupaa Kuvat-kirjaston käyttöön. Klikkaa OK.
  5. Kun Kuvat-ohjelma on ladannut projektipohjan, toimi laajennuksen ohjeiden mukaan.

Kuvat-laajennusten poistaminen käytöstä

Jos et enää halua käyttää Kuvat-laajennusta, voit poistaa sen käytöstä Järjestelmäasetukset-kohdassa. Toimi seuraavasti:

1. Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Laajennukset.
  2. Klikkaa vasemmassa sivupalkissa Kuvat-projektit. Kuvat-laajennuksia sisältävät ohjelmat ilmestyvät luetteloon.
  3. Voit poistaa laajennuksen käytöstä poistamalla sen valintaneliön valinnan.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.