iMac Pron virrankulutus ja lämpöteho

Tässä artikkelissa kerrotaan iMac Pron (2017) virrankulutuksesta ja lämpötehosta (BTU).

iMac Pro (2017)
27-tuumainen Retina 5K -näyttö, 2,3 GHz:n Intel Xeon W -prosessori, 128 Gt 2 666 MHz:n DDR4 ECC -muistia, 4 Tt:n SSD-asema ja Radeon Pro Vega 64 -näytönohjain, jossa on 16 Gt HBM2-muistia
Virrankulutus (230 V / 50 Hz)  Lämpöteho
Vapaa Keskusyksikkö enintään Vapaa Keskusyksikkö enintään
64 W 370 W 218 BTU/h 1 262 BTU/h

Huomautuksia

• Virrankulutustiedot (wattia) mitataan pistorasiasta, ja ne sisältävät koko sähkösyötön ja siirtohäviöt. Lisäkorjauksia ei tarvita.
  • Keskusyksikkö enintään -arvo on määritetty, kun käynnissä on paljon laskentaa vaativa testiohjelma, joka maksimoi prosessorin käytön ja siten myös virrankulutuksen.
  • Nämä luvut heijastavat 23 °C:n ympäristöolosuhteita. Ympäristön lämpötilan kohotessa tuulettimien nopeutta on nostettava, mikä lisää virrankulutusta. 35 °C:n lämpötilassa kohonneeseen virrankulutukseen tulisi vastata lisäämällä tehoa 50 W.