Saat virheilmoituksen ja Mac käynnistyy uudelleen, kun yrität asentaa Windows 10 S:n

Boot Camp tukee Windows 7:n, Windows 8.1:n ja Windows 10:n Home- ja Pro-versioita. Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä tehdä, jos olet yrittänyt asentaa Windows 10 S:n.

Jos olet yrittänyt asentaa Windows 10 S:n tai päivittää siihen Boot Camp -apurin avulla, näyttöön tulee virheilmoitus ”Windows ei voinut jäsentää tai käsitellä automaattisen asennuksen vastaustiedostoa vaiheessa [tarkenne].”

Mac saattaa yrittää käynnistyä toistuvasti uudelleen, kun kuittaat virheilmoitukset klikkaamalla.

Käynnistä macOS ja aloita Windowsin asennus alusta toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Sammuta Mac pitämällä sen virtanäppäintä muutaman sekunnin ajan painettuna.
  2. Odota muutama sekunti ja kytke Mac päälle painamalla virtanäppäintä uudelleen. Pidä optionäppäintä painettuna välittömästi Macin käynnistyksen jälkeen.
  3. Vapauta optionäppäin, kun näet Startup Manager -ikkunan.
  4. Valitse macOS-käynnistyslevy ja klikkaa sitten nuolta tai paina rivinvaihtonäppäintä.
  5. Avaa Boot Camp -apuri ja klikkaa Jatka.
  6. Poista nykyinen Boot Camp -osio klikkaamalla Palauta.
  7. Käynnistä asennusprosessi uudelleen käyttämällä Windows Homea tai Windows Prota Windows S:n sijaan.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.