Jos iPhone, iPad tai iPod touch käynnistyy odottamatta uudelleen

Jos iOS 11:llä varustettu laitteesi käynnistyy odottamatta ja toistuvasti uudelleen 2.12.2017 tai sen jälkeen, lue, mitä tehdä.

Yritä päivittää laite iOS 11.2:een. Kun napautat Lataa ja asenna, lataus jatkuu laitteen uudelleenkäynnistymisestä huolimatta. Odota, kunnes päivitys on valmis.

Jos päivittäminen ei onnistu, ota laitteen kaikkien appien ilmoitukset pois käytöstä. Päivitä laite sitten iOS 11.2:een:

1. Valitse Asetukset > Ilmoitukset.
  2. Napauta appia ja ota Salli ilmoitukset pois käytöstä. Toista toimenpide kaikkien appien kohdalla.
  3. Päivitä laite iOS 11.2:een.
  4. Napauta päivittämisen jälkeen Asetukset > Ilmoitukset ja laita Salli ilmoitukset jälleen päälle kaikkien appien kohdalla.

Voit myös päivittää laitteesi iTunesin avulla. Toimi seuraavasti:

1. Avaa iTunes. Varmista, että käytössäsi on iTunesin uusin versio.
  2. Liitä laite tietokoneeseen käyttämällä sen mukana toimitettua USB-kaapelia. Yhdistetty laite näkyy iTunes-ikkunan vasemmassa yläkulmassa kuvakkeena. Lue, miten toimia, jos et näe kuvaketta
  3. Klikkaa laitteen kuvaketta.
  4. Klikkaa Yhteenveto-välilehdellä Etsi päivityksiä. Kun klikkaat Lataa ja päivitä, lataus jatkuu laitteen uudelleenkäynnistymisestä huolimatta. Odota, kunnes päivitys on valmis.

Jos päivittäminen ei onnistu tai ongelmat jatkuvat päivittämisen jälkeen, ota yhteys Apple-tukeen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.