Tiedostonjaon korjaaminen macOS High Sierra 10.13.1:ssa suojauspäivitys 2017-001:n jälkeen

Jos tiedostonjako ei toimi suojauspäivitys 2017-001:n asentamisen jälkeen, noudata seuraavia ohjeita.

Jos Macin todentamisessa tai tiedostonjaossa on ongelmia macOS High Sierra 10.13.1:n suojauspäivitys 2017-001:n asentamisen jälkeen, korjaa tiedostonjako noudattamalla näitä ohjeita:

1. Avaa Pääte-ohjelma Ohjelmat-kansion Lisäohjelmat-kansiosta.
  2. Kirjoita sudo /usr/libexec/configureLocalKDC ja paina rivinvaihtonäppäintä.
  3. Anna ylläpitäjän salasana ja paina sitten rivinvaihtonäppäintä.
  4. Sulje Pääte-ohjelma.