Selfie Scene -näkymät eivät käänny iPhone X:n Clips-apissa

Päivitä Clips-apin uusimpaan versioon.

iPhone X:n Selfie Scene -toiminnon ansiosta Clips-appia on entistä hauskempi käyttää, sillä TrueDepth-kamera vie sinut upeasti animoituihin maisemiin. Jokainen näkymä on täysi 360 asteen kokemus – liikutitpa iPhone X:ää mihin suuntaan tahansa, myös näkymä liikkuu ympärilläsi vastaavasti.

Jos huomaat, että näkymä ei seuraa sinua liikkuessasi, varmista, että käytössäsi on Clips-apin uusin versio: avaa App Store iPhonessa ja napauta Päivitykset. Jos Clips-apista on saatavilla uusi versio, lataa ja asenna se napauttamalla Päivitä.

Palaa nyt Clips-appiin ja kokeile Selfie Scene -toimintoa uudelleen.