Jos näet Lisälaitetta ei ehkä tueta -varoituksen

Tämän ja samantyylisten varoitusten näkemiseen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa on monta syytä. Jos näet varoituksen, lue toimintaohjeet.

Varoitusten syitä:

• lisälaite on viallinen, vahingoittunut tai ei Applen sertifioima
  • laite ei tue lisälaitetta
  • iOS-laitteen liitin on likainen tai vahingoittunut.

Yritä korjata ongelma seuraavasti:

Päivitä uusimpaan iOS-versioon

Jotkut lisälaitteet edellyttävät iOS:n uusinta versiota. Varmista, että laitteeseen on päivitetty iOS:n uusin versio.

Varmista lisälaitteen yhteensopivuus

Jos käytät lisälaitetta ensimmäistä kertaa, varmista sen yhteensopivuus laitteesi kanssa. Jotkut lisälaitteet toimivat vain joidenkin iPhone-, iPad- ja iPod touch -mallien kanssa. Jos et ole varma asiasta, ota yhteys valmistajaan.

Tarkista liitännät

Irrota lisälaite ja liitä se uudelleen, niin näet, katoaako varoitus. Jos varoitus näkyy edelleen, tarkista, ovatko lisälaitteen ja laitteen liittimet vahingoittuneet tai näkyykö niissä roskia. Poista roskat tarvittaessa varovasti ja puhdista laitteen liittimet.

Jos näet varoituksen, vaikka laitteeseen ei ole liitetty lisälaitteita, ota yhteys Apple-tukeen.