Jos näet Apple-laitteessa Lisälaitetta ei ehkä tueta ‑varoituksen

Tämä varoitus saattaa näkyä, jos lisälaite on vahingoittunut, jos se ei ole Applen sertifioima tai laitteesi tukema tai jos laitteesi portti on vahingoittunut tai likainen. Lue toimintaohjeet.

Uusimpaan iOS-versioon päivittäminen

Jotkin lisälaitteet edellyttävät iOS:n uusinta versiota. Varmista, että olet päivittänyt laitteesi uusimpaan iOS-versioon.

Varmista lisälaitteen yhteensopivuus

Jos käytät lisälaitetta ensimmäistä kertaa, varmista sen yhteensopivuus laitteesi kanssa. Jotkin lisälaitteet toimivat vain joidenkin iPhone-, iPad- ja iPod touch -mallien kanssa. Jos et ole varma asiasta, ota yhteys valmistajaan.

Tarkista liitännät

Irrota lisälaite ja liitä se uudelleen, jotta varoitus poistuu. Jos varoitus tulee uudelleen näkyviin, tarkista, että laitteesi ja lisälaitteen liittimet ovat ehjät ja puhtaat roskista. Poista tarvittaessa roskat ja puhdista laitteen liittimet varovasti.

Lisätietoja

Jos varoitus näkyy, vaikka laitteeseen ei ole liitetty lisälaitteita, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Lue, mitä tehdä, jos laite ei lataudu.