Jos kappaleita puuttuu GarageBand-päivityksen jälkeen

Kun olet päivittänyt GarageBand for iOS 2.3:een iPhonessa tai iPadissa, et välttämättä löydä laitteeseesi tallennettuja kappaleita.

Jos olet tallentanut yli 100 kappaletta paikallisesti iOS-laitteeseesi, ne eivät ehkä tule näkyviin GarageBand for iOS 2.3:een päivittämisen jälkeen. Projekteja ei ole kuitenkaan poistettu, ja ne voi palauttaa. Tämän ongelman voi ratkaista päivittämällä GarageBand for iOS 2.3.1:een.

Apin päivittäminen:

1. Varmista, että käytät iOS:n uusinta versiota.
  2. Avaa App Store ja napauta Päivitykset.
  3. Jos päivityksiä on saatavilla, napauta Päivitä kaikki.
  4. Anna Apple ID:n salasana pyydettäessä.

Kun olet päivittänyt GarageBandin, napauta Selaa-vaihtoehtoa Omat kappaleet -selaimessa tai Tiedostot-apissa (napautuksia on ehkä tehtävä useita) ja napauta sitten Selaa-valikossa olevaa Omassa [laitteessa] -vaihtoehtoa. Voit käyttää laitteeseen tallennettuja kappaleita napauttamalla GarageBand-kansiota.