Tietoja iPhone X:n ja iPad Pron huomiotietoisuustoiminnoista

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit ottaa huomiotietoisuustoiminnot käyttöön tai poistaa ne käytöstä iPhone X:ssä tai uudemmissa, 11 tuuman iPad Prossa tai 12,9 tuuman iPad Prossa.

Huomiotietoisuustoimintojen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Vaikka et rekisteröisi Face ID -tietoja, TrueDepth-kamera aktivoituu älykkäästi ja tukee huomiotietoisuustoimintoja iPhone X:ssä tai uudemmissa, 11 tuuman iPad Prossa tai 12,9 tuuman iPad Prossa. Esimerkki:

• Kun katsot laitetta, sen näyttöä ei himmennetä, ennen kuin katsot pois laitteesta.
  • Jos katsot laitetta, sen ilmoitusten äänenvoimakkuutta pienennetään.

Jos et halua käyttää näitä toimintoja, valitse Asetukset > Face ID ja pääsykoodi ja poista Huomiotietoisuustoiminnot käytöstä.