Tietoja iPhone X:n huomiotietoisuustoiminnoista

Lue, miten iPhone X:n huomiotietoisuustoiminnot otetaan käyttöön ja poistetaan käytöstä.

Huomiotietoisuustoimintojen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Vaikka et rekisteröisi Face ID -tietoja, iPhone X:n TrueDepth-kamera aktivoituu älykkäästi ja tukee huomiotietoisuustoimintoja. Tällaisia ovat esimerkiksi näytön himmennys, kun et katso laitteeseen, tai hälytysten äänenvoimakkuuden pienentäminen, jos katsot laitteeseen.

Jos et halua käyttää näitä toimintoja, valitse Asetukset > Face ID ja pääsykoodi ja poista Huomiotietoisuustoiminnot käytöstä.