Tietoja iPhone X:n ja uudempien huomiotietoisuustoiminnoista

Lue, miten iPhone X:n ja uudempien huomiotietoisuustoiminnot otetaan käyttöön ja poistetaan käytöstä.

Huomiotietoisuustoiminnot

Huomiotietoisuustoimintojen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Vaikka et rekisteröisi Face ID -tietoja, iPhone X:n tai uudemman TrueDepth-kamera aktivoituu älykkäästi tukemaan huomiotietoisuustoimintoja. Esimerkkejä:

• Kun katsot puhelinta, sen näyttöä ei himmennetä, ennen kuin katsot pois laitteesta.
  • Jos katsot laitetta, sen ilmoitusten äänenvoimakkuutta pienennetään.

Jos et halua käyttää näitä toimintoja, valitse Asetukset > Face ID ja pääsykoodi ja poista Huomiotietoisuustoiminnot käytöstä.