iWork-dokumenttien avaaminen Face ID:llä

Kun suojaat Pages-, Numbers- tai Keynote-dokumenttisi salasanalla, voit määrittää Face ID:n avaamaan dokumentit katsomalla iPhone X:ää.

Kun luot dokumentteja iWorkissa, voi vaatia käyttäjiä käyttämään salasanaa tiedoston avaamiseen. iPhone X:llä voit käyttää Face ID:tä salasanan kirjoittamisen sijaan. Jos sinulla on Touch ID:tä tukeva iOS-laite, voit avata iWork-dokumenttisi Touch ID:llä.

Jotta voit avata salasanasuojatut dokumenttisi Face ID:llä, joudut ensin määrittämään Face ID:n iPhone X:ssä. Avatessasi lukittuja Pages-, Numbers- tai Keynote-dokumentteja ensimmäistä kertaa Face ID:llä sinulta kysytään, sallitko iWork-ohjelman käyttää Face ID:tä. Tämä tapahtuu vain kerran appia kohti. Voit muuttaa tätä asetusta kohdassa Asetukset > Face ID ja pääsykoodi > Muut apit.

Salasanan lisääminen dokumentille

Dokumentin ollessa avoinna Pagesissa, Numbersissa tai Keynotessa iPhone X:ssä napauta lisää-kuvake ja napauta sitten Aseta salasana. Kirjoita salasana Salasana- ja Vahvista-kenttiin ja lisää sitten salasanavihje, joka muistuttaa tekstisalasanastasi. Varmista, että Avaa Face ID:llä on käytössä, ja napauta sitten Valmis.

Salasanasuojattujen dokumenttien avaaminen Face ID:llä

Avatessasi salasanasuojattua dokumenttia ensimmäistä kertaa joudut antamaan dokumentin tekstisalasanan. Jos Face ID on määritettynä iPhone X:ssä, näet myös, että Avaa Face ID:llä -valinta on käytössä.

Kun seuraavan kerran avaat tämän dokumentin, dokumentin salasanan kirjoittamisen sijaan riittää, että katsot iPhone X:ää. Jos kasvojasi ei tunnisteta kahdella yrityksellä, voit kirjoittaa dokumentin salasanan.