iPhonen, iPadin tai iPod touchin mallinumeron etsiminen

Tässä artikkelissa on tietoja iOS-laitteen mallinumeron etsimisestä.

Hakeminen asetuksista

Valitse Asetukset > Yleiset > Tietoja. Osanumero näkyy mallin oikealla puolella. Saat mallinumeron näkyviin napauttamalla osanumeroa.

Hakeminen laitteesta

Jos sinulla on iPhone 8 tai uudempi, löydät mallinumeron irrottamalla SIM-lokeron ja katsomalla SIM-lokeropaikkaan. Varmista, että valaistus on riittävä. Mallinumero on ylemmällä sivulla eli näytön puolella.

Jos sinulla on iPhone 7 tai aiempi, iPad tai iPod touch, mallinumero on laitteen takana.