iPhonen, iPadin tai iPod touchin mallinumeron etsiminen

Tässä artikkelissa on tietoja iOS-laitteen mallinumeron etsimisestä.

Hakeminen asetuksista

Valitse Asetukset > Yleiset > Tietoja. Näet Mallinumero-tekstin oikealla puolella osanumeron. Napauta osanumeroa, niin saat mallinumeron näkyviin.

Hakeminen laitteesta

Jos sinulla on iPhone 8 tai uudempi, löydät mallinumeron irrottamalla SIM-kortin alustan ja katsomalla SIM-kortin alustapaikkaan. Varmista, että valaistus on riittävä. Mallinumero on ylemmällä sivulla eli näytön puolella. Jos iPhone-mallisi tukee vain eSIMiä, löydät mallinumeron kohdasta Asetukset > Yleiset > Tietoja. Jos et saa laitteen virtaa päälle mallinumeron tarkistamista varten, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Jos sinulla on iPhone 7 tai aiempi, iPad tai iPod touch, mallinumero on laitteen takana.