Tietoja iPhone X:n, iPhone XS:n ja iPhone XS Maxin Super Retina -näytöstä sekä iPhone 11 Pron ja iPhone 11 Pro Maxin Super Retina XDR -näytöstä

Katso, miten saat kaiken irti iPhone X:n, iPhone XS:n ja iPhone XS Maxin Super Retina -näytöstä sekä iPhone 11 Pron ja iPhone 11 Pro Maxin Super Retina XDR -näytöstä.

iPhone X:n, iPhone XS:n ja iPhone XS Maxin Super Retina -näyttö ja iPhone 11 Pron ja iPhone 11 Pro Maxin Super Retina XDR -näyttö ovat Applen suunnittelemia, jotta ne noudattaisivat äärimmäisen korkeita standardejamme. Uskomme, että nämä ovat kaikkien aikojen parhaita OLED-näyttöjä älypuhelimissa, ja lisäksi ne tarjoavat alan parhaan väritarkkuuden. Super Retina- ja Super Retina XDR -näyttöjen kontrasti on uskomaton, kirkkaus erinomainen ja laaja väriskaala tuottaa elokuvatason värit. Näytön ja parhaan värinhallintajärjestelmän ansiosta värit on aina tarkasti kalibroitu parhaan mahdollisen katselukokemuksen tarjoamiseksi.

High Dynamic Range (HDR)

Super Retina ja Super Retina XDR sisältävät myös High Dynamic Rangen (HDR:n), joka monia erilaisia tummia ja vaaleita alueita valokuvissa ja videoissa. Tämän ansiosta voit nähdä värejä syvänmustista sävyistä puhtaisiin, kirkkaisiin valkoisiin sekä dramaattiset sävyt niiden välillä. Kuvat näyttävät kirkkaammilta, ja kaikki, mitä katsot Dolby Vision- tai HDR10-muodossa, näyttää upeammalta kuin koskaan aiemmin.

OLED-teknologia

Super Retina- ja Super Retina XDR -näytöt OLED-teknologiaa (Organic Light-Emitting Diode). Super Retina ja Super Retina XDR sisältävät entistäkin kehittyneempiä ominaisuuksia perinteisiin OLED-näyttöihin verrattuna, mikä mahdollistaa uskomattoman katselukokemuksen ja täyttää ensimmäistä kertaa iPhonen standardit.

OLED-teknologia tarjoaa uskomattoman korkean kontrastisuhteen ja korkean resoluution. Ilman taustavaloa toimiva OLED-teknologia välittää valoa jokaisen pikselin kautta, minkä ansiosta näyttö on ohuempi. Super Retina- ja Super Retina XDR -näytöt ratkaisevat perinteisten OLED-näyttöjen haasteet erinomaisella kirkkaudellaan, laajan väriskaalan tuellaan ja alan parhaalla väritarkkuudella.

Jos katsot OLED-näyttöä epäsuoraan, saatat huomata pieniä muutoksia väreissä ja sävyissä. Tämä on täysin normaali OLED-näyttöjen ominaisuus. Kun OLED-näyttöjä käytetään pitkään, niissä voi myös näkyä pieniä visuaalisia muutoksia. Tämä on tyypillistä OLED-näytöille. Näihin muutoksiin voivat kuulua kuvan säilyminen tai kiinnipalaminen, jolloin näytössä saattaa näkyä himmeä jäännös kuvasta, vaikka kuva olisi vaihtunut. Tällaista voi ilmetä äärimmäisissä tapauksissa, joissa esimerkiksi samaa suuren kontrastin kuvaa näytetään jatkuvasti pitkiä aikoja. Olemme kehittäneet Super Retina- ja Super Retina XDR -näytöt alansa parhaiksi OLED-näyttöjen ”kiinnipalamisen” vaikutusten vähentämiseksi.

Super Retina- ja Super Retina XDR -näyttöjen mahdollisimman tehokas hyödyntäminen

Uusinta iOS-versiota hyödyntävä iPhone on erityisesti suunniteltu minimoimaan pitkäkestoisen käytön vaikutukset ja pidentämään Super Retina- ja Super Retina XDR -näyttöjen käyttöikää. Tässä on joitakin muita asioita, joita voit kokeilla, jotta saisit kaiken irti Super Retina- tai Super Retina XDR -näytöstäsi:

• Päivitä iPhoneesi uusin iOS-versio. Kun uusi päivitys on saatavilla, laite kehottaa tekemään päivityksen. Voit myös tarkistaa päivityksiä valitsemalla Asetukset > Yleiset > Ohjelmistopäivitys.
  • Käytä kirkkauden automaattista säätöä, jolloin näytön kirkkaus mukautuu automaattisesti ympäristön valaistukseen. Tämä asetus on oletusarvoisesti käytössä. Voit tarkistaa tämän asetuksen valitsemalla Asetukset > Yleiset > Käyttöapu > Näytön mukautus.
  • Määritä iPhonesi sammuttamaan näyttönsä, kun et käytä sitä. Lyhyemmän ajanjakson valinta on suositeltavaa. Voit muuttaa tämän asetuksen valitsemalla Asetukset > Näyttö ja kirkkaus > Automaattilukitus.
  • Vältä staattisten kuvien näyttämistä korkeimmalla kirkkaustasolla pitkiä ajanjaksoja. Jos sinulla on sovellus, joka pitää näyttösi päällä, kun et käytä iPhonea aktiivisesti, voit väliaikaisesti vähentää kirkkautta Ohjauskeskuksen avulla.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.