Animojien käyttäminen iPhone X:ssä ja iPad Prossa

iPhone X:llä ja uudemmilla sekä 11- ja 12,9-tuumaisella iPad Prolla voit luoda oman animojin, joka käyttää ääntäsi ja peilaa ilmeitäsi.

animojin luominen

Animojin luominen ja lähettäminen

iPhone X:llä ja uudemmilla sekä 11- ja 12,9-tuumaisella iPad Prolla voit luoda oman animojin ja jakaa sen iOS-laitteita, Macia tai älypuhelinta käyttävien kaikkien ihmisten kanssa. Toimi seuraavasti:

1. Avaa Viestit ja aloita uusi viesti napauttamalla luo viesti. Tai siirry olemassa olevaan keskusteluun.
  2. Napauta animoji-kuvake
  3. Valitse animoji. Näet animojin koko näytön kokoisena napauttamalla harmaa palkki -kuvake.
  4. Katso iPhoneen tai iPadiin ja sijoita kasvosi kehykseen.
  5. Aloita tallennus napauttamalla tallennuskuvake. Lopeta napauttamalla lopeta tallennus -kuvake. Voit tallentaa enintään 30 sekuntia.
  6. Voit esikatsella animojin napauttamalla vasemmassa yläkulmassa toista viesti uudelleen. Voit valita toisen animojin, joka käyttää samaa tallennusta, napauttamalla toista animojia. Poista animoji napauttamalla poista-kuvake.
  7. Lähetä napauttamalla lähetä viesti -kuvake.

Tarvitset animojin käyttämiseen iPhone X:n tai uudemman tai 11- tai 12,9-tuumaisen iPad Pron.

animoji-tarra

Animoji-tarran luominen

Voit koristella viestejäsi itse luomillasi animoji-tarroilla. Toimi seuraavasti:

1. Avaa Viestit ja aloita uusi viesti napauttamalla luo viesti. Tai siirry olemassa olevaan keskusteluun.
  2. Napauta animoji-kuvake
  3. Valitse animoji, katso iPhoneen tai iPadiin ja sijoita kasvosi kehykseen.
  4. Ota jokin ilme, kosketa animojia ja pidä sitä painettuna, ja vedä se sitten viestiketjuun.

Tarvitset animojin tai memojin käyttämiseen iPhone X:n tai uudemman tai 11- tai 12,9-tuumaisen iPad Pron.

Animojin tallentaminen

Luomasi tai vastaanottamasi animojin tallentaminen:

1. Avaa viesti.
  2. Pidä animojia painettuna.
  3. Napauta Tallenna.

Voit myös avata viestissä olevan animojin koko näytön kokoiseksi napauttamalla sitä. Napauta sitten  ja Tallenna video.

Tallennettu animoji on iOS-laitteesi Kuvat-apissa. Animoji-tarroja et puolestaan voi tallentaa.

Tarvitset animojin tai memojin käyttämiseen iPhone X:n tai uudemman tai 11- tai 12,9-tuumaisen iPad Pron.

animojit ja FaceTime

Animojien käyttäminen FaceTimessa

1. Avaa FaceTime ja soita puhelu.
  2. Kun puhelu alkaa, napauta tehosteet-kuvake.
  3. Napauta animojia tai memojia, jota haluat käyttää.
  4. Jatka FaceTime-puhelua animojin kanssa. Jos haluat jatkaa ilman animojia, napauta x-kuvake tai palaa FaceTime-valikkoon.

Voit vaihtaa animojia tai memojia tai poistaa sen FaceTime-puhelun aikana toistamalla vaiheet 2–4.

Tarvitset animojin tai memojin käyttämiseen iPhone X:n tai uudemman tai 11- tai 12,9-tuumaisen iPad Pron.

Animoji kameratehosteilla

Animojien käyttäminen kameratehosteilla

iOS 12:n kameratehosteiden avulla voit elävöittää keskustelujasi entistäkin enemmän. Animojin sisältävän kuvan tai videon luominen ja jakaminen nopeasti:

1. Avaa Viestit ja luo uusi viesti napauttamalla luo viesti. Tai siirry olemassa olevaan keskusteluun.
  2. Napauta kamera-kuvake ja ota kuva tai kuvaa video.
  3. Napauta tehosteet-kuvake, sitten animoji-kuvake ja valitse animoji. Voit lisätä muitakin tehosteita kuvaan tai videoon.
  4. Kun olet valinnut haluamasi animojin, napauta oikeassa alakulmassa x-kuvake ja sitten harmaa ympyrä-kuvake.
  5. Lähetä kuva napauttamalla lähetä-kuvake tai lisää henkilökohtainen viesti ennen kuvan lähettämistä napauttamalla Valmis. Jos et halua lähettää valokuvaa, napauta sen oikeasta yläkulmasta X-kuvake.

Tarvitset animojin tai memojin käyttämiseen iPhone X:n tai uudemman tai 11- tai 12,9-tuumaisen iPad Pron.

Viestien tehokas käyttö