Animojien käyttö iPhone X:ssä

iPhone X:n animojien avulla voit Viestit-apissa luoda ja jakaa räätälöityjä animoituja hahmoja, joissa käytetään ääntäsi ja ilmeitäsi.

Animojin luominen ja lähettäminen

iPhone X:n TrueDepth-kamera analysoi ilmeesi ja peilaa ne tusinaan eri animojiin Viestit-apissa. Voit luoda oman animojin ja jakaa sen kenelle tahansa, jolla on käytössä iOS-laite, Mac tai älypuhelin.

Oman animojin luominen:

1. Avaa Viestit-appi ja aloita uusi viesti tai napauta olemassa olevaa viestiä.
  2. Napauta  ja sitten .
  3. Valitse näytön vasemmasta laidasta animoji. Tai tarkastele animojia koko näytössä napauttamalla .
  4. Katso suoraan iPhone X:ään ja sijoita kasvosi kehykseen.
  5. Käynnistä tallennus napauttamalla . Lopeta napauttamalla . Voit tallentaa enintään 10 sekuntia.
  6. Voit esikatsella animojia napauttamalla . Voit valita toisen animojin, joka käyttää samaa tallennusta, napauttamalla toista animojia. Poista animoji napauttamalla .
  7. Lähetä se napauttamalla .

Animoji-tarran luominen

Voit koristella viestejäsi itse luomillasi animoji-tarroilla. Toimi seuraavasti:

1. Avaa Viestit-appi ja aloita uusi viesti tai napauta olemassa olevaa viestiä.
  2. Napauta  ja sitten .
  3. Valitse animoji, katso suoraan iPhone X:ään ja sijoita kasvosi kehykseen.
  4. Ota jokin ilme, kosketa animojia ja pidä sitä painettuna, ja lähetä se sitten automaattisesti vetämällä se viestiin.

Animojin tallentaminen

Haluatko tallentaa animojin, jonka olet luonut tai vastaanottanut? Paina viestiketjussa animojia voimakkaasti, pyyhkäise ylös ja napauta Tallenna. Jos sinulla on iPhone 6 tai vanhempi, iPad tai iPod touch, pidä animojia painettuna ja napauta sitten Tallenna.

Voit myös suurentaa viestiketjussa olevan animojin koko näytön kokoiseksi napauttamalla sitä. Napauta sitten ja Tallenna video.

Tallentamasi animoji on iOS-laitteesi Kuvat-apissa.