Tietoja macOS High Sierra 10.13.2 -päivityksestä

Tätä päivitystä suositellaan kaikille macOS High Sierra -käyttäjille.

macOS High Sierra 10.13.2 -päivitys parantaa Macin suojausta, vakautta ja yhteensopivuutta ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille.

Päivityksen sisältö

• parantaa yhteensopivuutta tiettyjen muiden valmistajien USB-äänilaitteiden kanssa
  • parantaa VoiceOver-navigointia, kun katsot PDF-dokumentteja Esikatselussa
  • parantaa Braille-pistekirjoitusnäytön yhteensopivuutta Mailin kanssa.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö:

• Parantaa pääsyä NTML-todennusta käyttäville SharePoint-verkkosivustoille, kun käytät avainnippuun tallennettuja tunnistetietoja.
  • Ratkaisee ongelman, joka esti Mac App Storea ja muita Launch Daemonsin käynnistämiä prosesseja toimimasta verkoissa, jotka käyttävät PAC-tiedostossa määritettyjä välipalvelinasetuksia.
  • Jos vaihdat Active Directory -varmenteen salasanaa Käyttäjät ja ryhmät -asetusten ulkopuolella, uutta salasanaa voidaan käyttää FileVault-taltion avaamiseen. Aiemmin taltion pystyi avaamaan vain vanhalla salasanalla.
  • Parantaa yhteensopivuutta SMB-kotihakemistojen kanssa, kun jakopisteen nimessä on dollarimerkki.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Lue tämän macOS-päivityksen hankintaohjeet.