Tietoja macOS High Sierra 10.13.1 -päivityksestä

Tätä päivitystä suositellaan kaikille macOS High Sierra -käyttäjille.

macOS High Sierra 10.13.1 -päivitys parantaa Macin suojausta, vakautta ja yhteensopivuutta ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille.

Päivityksen sisältö:

• Lisää tuen 70 uudelle emojille, joiden joukossa on muun muassa ruokalajeja, eläimiä, myyttisiä olentoja, vaatteita, entistä ilmaisuvoimaisempia hymiöitä ja sukupuolineutraaleja hahmoja.
  • Korjattu virhe, jonka vuoksi Bluetooth ei näyttänyt olevan käytettävissä Apple Pay -tapahtumien aikana.
  • Parantaa Microsoft Exchange -viestien synkronoinnin luotettavuutta Mailissa.
  • Korjattu ongelma, jonka vuoksi Spotlight ei hyväksynyt näppäimistösyötettä.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö:

• Parantaa pk-yritysten tulostuksen luotettavuutta.
  • Mahdollistaa Touch ID:n asetusten käytön, kun Touch Barilla varustettuun MacBook Prohon kirjaudutaan käyttämällä mobiilitiliä.
  • Lisää tuen FileVaultilla salatun APFS-taltion lukituksen avaamiseen palautuksen avainnipputiedostolla. Saat lisätietoja, kun kirjoitat man diskutil Pääte-ohjelmaan.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Lue tämän macOS-päivityksen hankintaohjeet.