Jos GarageBandin iOS-versio ei käynnisty iOS 11 -päivityksen jälkeen

Jos GarageBand ei käynnisty sen jälkeen, kun iPhone, iPad tai iPod touch on päivitetty iOS 11:een, poista iCloud GarageBandin käytöstä laitteessa.

1. Valitse Asetukset > [oma nimi] ja napauta iCloud.
  2. Poista GarageBand käytöstä kohdassa iCloudia käyttävät apit. Et voi käyttää iCloud Driveen tallennettuja GarageBand-kappaleita, ennen kuin tämä ongelma on korjattu. Kappaleita ei kuitenkaan poisteta iCloudista. Uudet kappaleet tallennetaan laitteeseesi.

Apple on tietoinen ongelmasta ja tutkii ratkaisuvaihtoehtoja.