Bluetooth-laite ei muodosta yhteyttä uudelleen Maciin, jossa on käytössä Windows

Jos Mac, jossa on käynnissä Windows, on pidempään käyttämättömänä, Bluetooth-laite, kuten hiiri tai näppäimistö, ei ehkä automaattisesti muodosta yhteyttä uudelleen. Lue ohjeet siihen, miten toimia tässä tilanteessa.

Voit korjata tämän ongelman varmistamalla Windows Updaten avulla, että asennettu Windows-versio sisältää uusimmat ohjaimet. Saat lisätietoja Microsoftin tukisivustosta artikkelista A Bluetooth mouse or keyboard fails to reconnect after being left idle.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.