Jos sisältö ei näytä oikealta macOS:n iMoviessa

Jos sisältö ei näytä oikealta iMoviessa, projektissasi saattaa olla sisältöä, jonka muotoa ei tueta. Päivitä Mac-laitteeseen macOS High Sierra. Päivitä sitten iMovie 10.1.7, jotta laite tukee useampia muotoja.

Jos et voi lisätä kuvia tai videoita iCloud-kuvakirjastosta iMovie-projektiin, mediakirjaston tai projektin leikkeet näkyvät harmaina tai videota ei voi toistaa, päivitä Mac-laitteeseen macOS High Sierra. Kun olet päivittänyt macOS High Sierraan, päivitä iMovie Macin App Store -ohjelman avulla.