Apple Musicin ilmoitusten vastaanottaminen

Voit saada ilmoituksen, kun suosikkiartistisi julkaisee uutta musiikkia tai kun ystäväsi seuraavat sinua Apple Musicissa.

Apple Music lähettää ilmoituksia iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin, kun eniten kuuntelemasi artistit julkaisevat uutta musiikkia, uusia seuraamiasi ohjelmia tulee saataville tai ystävät seuraavat toimintaasi.

Ota selvää, miten voit käyttää ilmoituksia iOS-laitteessa ja katsoa, mitä ystäväsi kuuntelevat.

Voit poistaa Apple Musicin ilmoitukset käytöstä, jos et halua vastaanottaa niitä laitteellasi.

Apple Musicin ilmoitusten poistaminen käytöstä iOS-laitteessa

iPhone X, jossa näkyy Musiikki-apin Tiliasetukset-näyttö. ”Ystävien toiminta” ja ”Artistit ja ohjelmat” on poistettu käytöstä.

1. Avaa Musiikki-appi.
  2. Napauta Sinulle ja sitten kuvaasi tai Oma tili -kuvake oikeassa yläkulmassa.
  3. Poista Ilmoitukset-kohdassa Ystävien toiminta käytöstä, niin et enää saa ilmoituksia, kun ystäväsi alkavat seurata sinua. Poista Artistit ja ohjelmat käytöstä, niin et enää saa ilmoituksia seurattavista artisteista ja ohjelmista.

Apple Musicin ilmoitusten poistaminen käytöstä Android-laitteessa

Android-puhelin, jossa näkyy Apple Music -apin Ilmoitukset-näyttö. ”Ystävien toiminta” ja ”Artistit ja ohjelmat” on poistettu käytöstä.

1. Avaa Apple Music -appi.
  2. Napauta vasemmassa yläkulmassa Valikkokuvake ja napauta sitten Asetukset > Tiliasetukset.
  3. Napauta Ilmoitukset-kohdassa Hallitse ilmoituksia.
  4. Poista käytöstä Ystävät, niin et enää saa ilmoituksia, kun ystäväsi alkavat seurata sinua. Poista Artistit ja ohjelmat käytöstä, niin et enää saa ilmoituksia seurattavista artisteista ja ohjelmista.