Apple Musicin ilmoitusten vastaanottaminen

Voit saada ilmoituksen, kun suosikkiartistisi julkaisee uutta musiikkia tai kun ystäväsi seuraavat sinua Apple Musicissa.

Apple Music lähettää ilmoituksia laitteeseesi, kun eniten kuuntelemasi artistit julkaisevat uutta musiikkia, saataville tulee uusia ohjelmia, joista saatat pitää, tai ystävät seuraavat toimintaasi.

Voit poistaa Apple Musicin ilmoitukset käytöstä, jos et halua vastaanottaa niitä laitteellasi.

Apple Musicin ilmoitusten poistaminen käytöstä iOS-laitteessa

iPhone X, jossa näkyy Musiikki-apin Tiliasetukset-näyttö. ”Ystävien toiminnat” ja ”Artistit ja ohjelmat” on poistettu käytöstä.

1. Avaa Musiikki-appi.
  2. Napauta Sinulle ja sitten kuvaasi tai Oma tili -kuvake oikeassa yläkulmassa.
  3. Poista Ilmoitukset-kohdassa Ystävien toiminnat käytöstä, niin et enää saa ilmoituksia, kun ystäväsi alkavat seurata sinua. Poista Artistit ja ohjelmat käytöstä, niin et enää saa ilmoituksia suosituista artisteista ja ohjelmista.

Apple Musicin ilmoitusten poistaminen käytöstä Android-laitteessa

Android-puhelin, jossa näkyvät Apple Musicin Ilmoitukset-toiminnon asetukset.

1. Avaa Apple Music -appi.
  2. Napauta näytön alalaidassa Kirjasto, Sinulle, Selaa tai Radio.
  3. Napauta valikkopainiketta Järjestämisvalinnat-painike ja sitten Tilin asetukset.
  4. Napauta Ilmoitukset-kohdassa Hallitse ilmoituksia.
  5. Poista käytöstä Ystävät, niin et enää saa ilmoituksia, kun ystäväsi alkavat seurata sinua. Poista Artistit ja ohjelmat käytöstä, niin et enää saa ilmoituksia suosituista artisteista ja ohjelmista.