Apple Musicin ilmoitusten vastaanottaminen

Voit saada ilmoituksen, kun suosikkiartistisi julkaisee uutta musiikkia tai kun ystäväsi seuraavat sinua Apple Musicissa.

Apple Music lähettää ilmoituksia iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin, kun eniten kuuntelemasi artistit julkaisevat uutta musiikkia, uusia seuraamiasi ohjelmia tulee saatavilla tai ystävät seuraavat toimintaasi.

Lue, miten voit käyttää ilmoituksia iOS-laitteellasi.

Katso, mitä ystäväsi kuuntelevat.

Apple Musicin ilmoitusten poistaminen käytöstä

Voit poistaa Apple Musicin ilmoitukset käytöstä, jos et halua vastaanottaa niitä laitteellasi:

1. Avaa Musiikki-appi.
  2. Napauta Sinulle ja sitten vaaleanpunaista ympyrää, jossa vaaleanpunainen henkilö valkoisella taustalla, tai kuvaasi.
  3. Vieritä profiilisivusi loppuun ja napauta Näytä tili > Ilmoitukset. Jos et ole ottanut Apple Music -profiilia käyttöön, napauta vain Ilmoitukset.
  4. Poista käytöstä Ystävät, niin et enää saa ilmoituksia, kun ystäväsi alkavat seurata sinua. Poista käytöstä Artistit ja ohjelmat, niin et enää saa ilmoituksia koskien artisteja tai ohjelmia, joita seuraat.