Päivitys Oppitunti 2.1 -appiin ei onnistu iPadissa, jossa on iOS 11

Lue, mitä tehdä, jos asennettu Oppitunti 2.1 -appi ei koskaan käynnisty ja edellinen versio jää iPadiin.

Jos päivitys ei näytä käynnistyvän, käynnistä iPad uudelleen. Asennuksen pitäisi käynnistyä automaattisesti muutaman sekunnin kuluessa. Tämä ongelma voi ilmetä, kun käytät päivityksen suorittamiseen App Storea, Apple Configuratoria tai Mobiililaitteen hallintaa (MDM).