Jos näet ilmoituksen, jonka mukaan Macin tallennustila tarvitsee huoltoa

Varmuuskopioi Macisi ja tee ajanvaraus huoltoa varten, jos näet ilmoituksen, jonka mukaan SSD-levyssä on havaittu vakava virhe.

Macin SSD-levyyn kuuluu SMART (Self-Monitoring, Analysis, and Reporting Technology) -laitteisto. Tämä teknologia havaitsee flash-muistin lohkot, jotka eivät toimi enää oikein.

Kun viallisten muistilohkojen määrä kasvaa, saatat nähdä seuraavan ilmoituksen:

Huollon hankkiminen SSD:tä varten

Tämä viesti tarkoittaa, että SSD-levyssä on ongelma, jota levytyökalu tai muun valmistajan ohjelma ei voi korjata. Varmuuskopioi mahdollisimman suuri osa SSD-levyn tiedoista ja vie sitten Mac Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen tai Apple Store -jälleenmyyntiliikkeeseen. Voit myös ottaa yhteyttä Apple-tukeen.