Jos sisältö ei näytä oikealta iMovien iOS-versiossa

Jos sisältö ei näytä oikealta iMoviessa, projektissasi saattaa olla sisältöä, jonka muotoa ei tueta. Päivitä iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin iOS 11, niin saat lisää yhteensopivia muotoja.

Jos et voi lisätä kuvia tai videoita iCloud-kuvakirjastosta iMovie-projektiin, mediakirjaston tai projektin leikkeet näkyvät harmaina tai videota ei voi toistaa, päivitä laitteeseen iOS 11.

Jos projektin leikkeet tai miniatyyrit näkyvät päivittämisen jälkeen harmaina, korjaa tilanne tekemällä jokin muutos projektiin. Voit ratkaista tilanteen esimerkiksi pitämällä viallista leikettä projektissa painettuna ja vapauttamalla sen.