Apple Payn käyttöpaikat

Voit käyttää Apple Payta kaupoissa, apeissa, verkossa Safarilla, julkisessa liikenteessä joissakin maissa ja joillakin alueilla sekä yrityschatissa Yhdysvalloissa.1

Kaupoissa

Voit käyttää Apple Payta paikoissa, joissa näet jonkin näistä merkeistä.2 Tai etsi lähistöllä olevia Apple Payn hyväksyviä kauppoja Kartat-apissa.

Kiinassa voit käyttää Apple Payta paikoissa, joissa näet jonkin näistä merkeistä.2

Japanissa voit käyttää Apple Payta paikoissa, joissa näet jonkin näistä merkeistä.2

Apeissa ja verkossa Safarilla

Voit käyttää Apple Payta, kun näet jonkin näistä painikkeista tai näet Apple Payn maksuvaihtoehtojen luettelossa.

Lisätietoja

1. Kiinassa Apple Payta voi käyttää verkossa Safarilla vainsoveltuvissa iPhone- ja iPad-malleissa, joissa on iOS 11.2 tai uudempi.
  2. Joissakin kaupoissa saattaa olla tämä symboli kortinlukijoiden ja myyntipistepäätteiden päällä, mutta niitä ei ehkä sillä hetkellä ole määritetty hyväksymään lähimaksuja, kuten Apple Payta. Jos et pysty käyttämään Apple Payta kaupassa, jossa näkyy lähimaksamisen symboli, ilmoita siitä meille.