Tietoja Apple Payn käyttöpaikoista

Voit käyttää Apple Payta kaupoissa, apeissa, verkossa Safarilla, julkisessa liikenteessä joissakin maissa ja joillakin alueilla sekä Message Apple -viesteissä.1, 2

Kaupat

Voit käyttää Apple Payta paikoissa, joissa näet jonkin näistä merkeistä.3 Voit myös etsiä lähistöllä olevia Apple Payn hyväksyviä kauppoja Kartat-apissa.

Apple Payn ja lähimaksukorttien kuvakkeet

Manner-Kiinassa voit käyttää Apple Payta paikoissa, joissa näet jonkin näistä merkeistä.

Apple Pay-, Union Pay- ja China T-Union -kuvakkeet

Japanissa voit käyttää Apple Payta paikoissa, joissa näet jonkin näistä merkeistä.

Yhdysvalloissa voi lähettää ja vastaanottaa rahaa Apple Paylla ystävien ja perheenjäsenten kesken. Voit myös tehdä maksuja osallistuville yrityksille Message Apple -viesteissä iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.

Apit ja Safarilla käytettävä verkko

Voit käyttää Apple Payta, kun näet tämän painikkeen tai kun näet Apple Payn maksuvaihtoehtojen luettelossa. Saatat nähdä myös vaihtoehdon Lahjoita Apple Paylla tai Osta Apple Paylla.

Apple Pay -kuvake

1. Apple Payn hyväksymisen lisäksi kauppiaan täytyy hyväksyä myös maksukorttisi ja maksuverkkosi.
  2. Manner-Kiinassa Apple Payta voi käyttää verkossa Safarilla vain soveltuvissa iPhone- ja iPad-malleissa, joissa on iOS 11.2 tai uudempi.
  3. Joissakin kaupoissa saattaa olla tämä symboli kortinlukijoiden ja myyntipistepäätteiden päällä, mutta niitä ei ehkä sillä hetkellä ole määritetty hyväksymään lähimaksuja, kuten Apple Payta. Jos et pysty käyttämään Apple Payta kaupassa, jossa näkyy lähimaksusymboli, ilmoita siitä meille.