Tietoja Apple Payn käyttöpaikoista

Voit käyttää Apple Payta kaupoissa, apeissa, verkossa Safarilla, julkisessa liikenteessä joissakin maissa ja joillakin alueilla sekä yrityschatissa.1

Kaupat

Voit käyttää Apple Payta paikoissa, joissa näet jonkin näistä merkeistä.2 Voit myös etsiä lähistöllä olevia Apple Payn hyväksyviä kauppoja Kartat-apissa.

Apple Payn ja lähimaksukorttien kuvakkeet

Manner-Kiinassa voit käyttää Apple Payta paikoissa, joissa näet jonkin näistä merkeistä.2

Apple Pay -merkit

Japanissa voit käyttää Apple Payta paikoissa, joissa näet jonkin näistä merkeistä.2

Apple Pay -merkit Japanissa

Apit ja Safarilla käytettävä verkko

Voit käyttää Apple Payta, kun näet tämän painikkeen tai Apple Payn maksuvaihtoehtojen luettelossa. Saatat nähdä myös vaihtoehdon Lahjoita Apple Paylla tai Osta Apple Paylla.

Apple Pay -kuvake

1. Manner-Kiinassa Apple Payta voi käyttää verkossa Safarilla vain soveltuvissa iPhone- ja iPad-malleissa, joissa on iOS 11.2 tai uudempi.
  2. Joissakin kaupoissa saattaa olla tämä symboli kortinlukijoiden ja myyntipistepäätteiden päällä, mutta niitä ei ehkä sillä hetkellä ole määritetty hyväksymään lähimaksuja, kuten Apple Payta. Jos et pysty käyttämään Apple Payta kaupassa, jossa näkyy lähimaksamisen symboli, ilmoita siitä meille.