iPhonen Herätä nostamalla -ominaisuuden käyttäminen

Tässä artikkelissa kerrotaan iPhonen Herätä nostamalla- ja Herätä napauttamalla -ominaisuuksien käytöstä.

herätä nostamalla

Herätä nostamalla -ominaisuuden käyttäminen

Lukitusnäyttö herätetään automaattisesti, kun nostat iPhonen katselua varten. Sieltä voit nopeasti tarkistaa ilmoitukset, käyttää Ohjauskeskusta, ottaa kuvan pyyhkäisemällä vasemmalle tai käyttää widgettejä pyyhkäisemällä oikealle.

iPhone X:ssä tai uudemmassa voit myös tarkistaa ilmoitukset, ottaa kuvan tai käyttää taskulamppua nopeasti napauttamalla näyttöä.

Jos haluat avata iPhone X:n tai uudemman lukituksen, pyyhkäise ylös näytön alareunasta. Paina Koti-painiketta iPhone 8:ssa tai aiemmassa. Jos et tee mitään, iPhone siirtyy takaisin nukkumistilaan.

Voit ottaa Herätä nostamalla -ominaisuuden käyttöön tai poistaa sen käytöstä valitsemalla Asetukset > Näyttö ja kirkkaus.