iPhonen Herätä nostamalla -ominaisuuden käyttäminen

Tässä artikkelissa kerrotaan iPhonen Herätä nostamalla- ja Herätä napauttamalla -ominaisuuksien käytöstä.

Herätä nostamalla -ominaisuuden käyttäminen

iPhone 6s:ssa ja uudemmissa voit nopeasti tarkistaa ilmoitukset, ottaa valokuvia ja käyttää muita toimintoja tarvitsematta painaa Koti-painiketta.

Lukitusnäyttö herätetään automaattisesti, kun nostat iPhonen katselua varten. Lukitusnäytöstä voit tarkistaa ilmoitukset, avata Ohjauskeskuksen ja pyyhkäisemällä vasemmalle voit ottaa valokuvan.

Jos haluat avata puhelimen lukituksen, paina Koti-painiketta. Jos et tee mitään, iPhone siirtyy takaisin nukkumistilaan.

Voit ottaa Herätä nostamalla -ominaisuuden käyttöön tai poistaa sen käytöstä valitsemalla Asetukset > Näyttö ja kirkkaus.

Herätä napauttamalla -ominaisuuden käyttäminen

Jos käytössäsi on iPhone X, voit nopeasti tarkistaa ilmoitukset, ottaa valokuvia ja käyttää muita toimintoja myös napauttamalla näyttöä. Jos haluat avata puhelimen lukituksen, pyyhkäise ylöspäin näytön alareunasta.