Ohjeet iPhone 8:n ja uudempien langattomaan lataamiseen

Lue ohjeet siihen, miten voit ladata iPhone 8:n tai tätä uudemman langattomasti Qi-hyväksytyillä latauslisälaitteilla.

Lataaminen langattomasti

1. Kytke laturi virtalähteeseen. Käytä lisälaitteen mukana toimitettua virtalähdettä tai valmistajan suosittelemaa virtalähdettä.
  2. Aseta laturi tasaiselle pinnalle tai muuhun valmistajan suosittelemaan paikkaan.
  3. Aseta iPhone laturin päälle niin, että näyttö osoittaa ylöspäin. Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi puhelin kannattaa asettaa laturin keskelle tai valmistajan suosittelemaan paikkaan.
  4. iPhonen pitäisi alkaa latautua muutama sekunti sen jälkeen, kun se on asetettu langattoman laturin päälle.

Tilapalkissa pitäisi näkyä .

Lisätietoja

• Langaton lataus hyödyntää magneettista induktiota iPhonen lataamiseen. Älä laita mitään iPhonen ja laturin väliin. Magneettiset kiinnikkeet, magneettiset kotelot tai muut iPhonen ja laturin välissä olevat esineet saattavat heikentää suorituskykyä tai vahingoittaa magneettinauhoja tai RFID-siruja, joita on esimerkiksi joissain luottokorteissa, kulkukorteissa, passeissa ja avaimenperissä. Jos kotelossa on näitä herkkiä esineitä, poista ne ennen lataamista tai varmista, etteivät ne ole iPhonen takaosan ja laturin välissä.
  • Jos iPhone ei lataudu tai se latautuu hitaasti ja iPhonen suojana on paksu kotelo, metallikotelo tai akkukotelo, kokeile irrottaa se.
  • Jos iPhone värisee esimerkiksi ilmoitusten saapuessa, se saattaa siirtyä. Tällöin latausmatto ei välttämättä enää syötä virtaa iPhoneen. Jos näin käy usein, voit ottaa värinän pois käytöstä, ottaa Älä häiritse -tilan käyttöön tai käyttää koteloa liikkumisen estämiseksi.
  • Joitain latausmattoja käytettäessä saattaa kuulua vaimeita ääniä iPhonen latautuessa.
  • iPhone saattaa hieman lämmetä latauksen aikana. Jos akku kuumenee liikaa, ohjelmisto saattaa rajoittaa lataamista yli 80 prosenttiin akun käyttöiän pidentämiseksi. iPhone latautuu jälleen, kun lämpötila laskee. Siirrä iPhone ja laturi viileämpään paikkaan.
  • iPhone ei lataudu langattomasti, jos puhelin on kytketty USB:hen. Jos iPhone on kytketty tietokoneeseen USB-liitännällä tai jos se on kytketty USB-virtalähteeseen, iPhone latautuu USB-liitännän kautta.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.