Ohjeet iPhone 8:n ja uudempien langattomaan lataamiseen

Lue ohjeet siihen, miten voit ladata iPhone 8:n tai uudemman langattomasti Qi-hyväksytyillä latauslisälaitteilla.

iPhone 8:ssa ja tätä uudemmissa malleissa on integroituna langaton lataustoiminto, jonka avulla lataaminen on helppoa ja vaivatonta. iPhonessasi on lasinen takakansi, joka toimii Qi-sertifioitujen latureiden kanssa. Niitä on saatavilla lisälaitteina ja käytettävissä autoissa, kahviloissa, hotelleissa, lentokentillä ja huonekalujen yhteydessä. Qi on Wireless Power Consortiumin (WPC) luoma lataamisen avoin yleisstandardi.

Markkinoilla on saatavilla monia Qi-sertifioituja latureita, joilla voidaan ladata iPhone, jossa on uusin iOS-versio, jopa 7,5 watin teholla. Näitä latureita on saatavilla Apple Online Storesta ja Apple Store -jälleenmyyntiliikkeistä.

Katso luettelo Qi-hyväksytyistä latureista ja autovalmistajista, jotka tarjoavat integroituja Qi-hyväksyttyjä latureita

Muiden Qi-hyväksyttyjen latureiden toiminnot ja suorituskyky saattavat vaihdella. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys valmistajaan.

Langaton lataaminen

1. Kytke laturi virtalähteeseen. Käytä lisälaitteen mukana toimitettua virtalähdettä tai valmistajan suosittelemaa virtalähdettä.
  2. Aseta laturi tasaiselle pinnalle tai muuhun valmistajan suosittelemaan paikkaan.
  3. Aseta iPhone laturin päälle niin, että näyttö osoittaa ylöspäin. Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi puhelin kannattaa asettaa laturin keskelle tai valmistajan suosittelemaan paikkaan.
  4. iPhonen latautumisen tulisi alkaa muutaman sekunnin päästä siitä, kun se on asetettu langattoman laturin päälle.

Tilapalkissa pitäisi näkyä .

Lisätietoja

• Langaton lataus hyödyntää iPhonen lataamisessa magneettista induktiota. Älä laita mitään iPhonen ja laturin väliin. Magneettiset kiinnikkeet, magneettiset kotelot tai muut iPhonen ja laturin välissä olevat esineet saattavat heikentää suorituskykyä tai vahingoittaa magneettinauhoja tai RFID-siruja, joita on esimerkiksi joissain luottokorteissa, kulkukorteissa, passeissa ja avaimenperissä. Jos kotelossa on näitä herkkiä esineitä, poista ne ennen lataamista tai varmista, etteivät ne ole iPhonen takaosan ja laturin välissä.
  • Jos iPhone ei lataudu tai se latautuu hitaasti ja iPhonen suojana on paksu kotelo, metallikotelo tai akkukuori, poista se ja yritä uudelleen.
  • Jos iPhone värisee esimerkiksi ilmoitusten saapuessa, se saattaa siirtyä. Tällöin latausmatto ei välttämättä enää syötä virtaa iPhoneen. Jos näin käy usein, voit ottaa värinän pois käytöstä, ottaa Älä häiritse -tilan käyttöön tai käyttää koteloa liikkumisen estämiseksi.
  • Joitain latausmattoja käytettäessä saattaa kuulua vaimeita ääniä iPhonen latautuessa.
  • iPhone saattaa hieman lämmetä latauksen aikana. Jos akku kuumenee liikaa, ohjelmisto saattaa rajoittaa lataamista yli 80 prosenttiin akun käyttöiän pidentämiseksi. iPhone latautuu jälleen, kun lämpötila laskee. Siirrä iPhone ja laturi viileämpään paikkaan.
  • iPhone ei lataudu langattomasti, jos puhelin on kytketty USB-liitännällä. Jos iPhone on kytketty tietokoneeseen USB-liitännällä tai jos se on kytketty USB-virtalähteeseen, iPhone latautuu USB-liitännän kautta.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.